Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként en vagyok egyedül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként en vagyok egyedül azzal, hogy annak ellenére hogy nyitott, perverz, kíváncsi vagyok még fontos az intellektuális rész is és szívesen beszélgetek azelőtt mielőtt "lenne kedved kiverni" vagy hasonló rész jön?

Figyelt kérdés
Van még ilyen nő m

2023. júl. 12. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen egyedül vagy te intellektuális okos casanova. A világon senki másnak nem fontos az intellektus, csak egyedül neked.
2023. júl. 12. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez lenne az alap...
2023. júl. 12. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Micsoda példás intellektuális képességek a "lenne kedved kiverni" 😄 Ha ennyire ász vagy, akkor miért egy anonim oldalon vadászol privicélpontokra? 😄😄😄
2023. júl. 12. 22:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Te nyomorult. Pont azért volt idézőjelek között mert ezen túlmutató kommunikációra vagynék.
2023. júl. 12. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Tehát a ,,lenne kedved kiverni?" kérdéssel lehet igazán bebizonyítani egy hölgynek, hogy milyen értelmes, művelt, kulturált ember vagyok?

Mostantól alkalmazni fogom ismerkedés során és minden nő engem akar majd! Lángoló elmém fénye világítja majd be életük sötét sikátorát s vágytól égő lelkemhez járnak melegedni.

Am, lenne kedve valakinek kiverni?

2023. júl. 12. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is ez a bajom.

Úgy beszélgetnék arról, hogy Freud mennyire túlhaladott, de azok a vérmes nőstények csak azt kérdezgetik, hogy lenne-e kedvem kiverni már végre, mert ők már nagyon küldenék a nudeokat.

Kemény világban élünk én mondom.

Sírnék, de már nincs itthon zsebkendő.

2023. júl. 12. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
#4 édes a "te nyomorult" reakciód, csupa-csupa intellektualitás 😄 A nők sem hülyék pontosan átlátják milyen valaki valójában a mézesmázas behízelgő szövege ellenére.
2023. júl. 12. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
6%

Nem tudtok szöveget értelmezni?

Mi jellemző a mai világba?

Pasi részéről: szia béjbi jössz dugni.

Nő: Ja igen, persze,

Nincs előtte ismerkedés, beszélgetés, “gyere meg hívlak egy italra”.

Csak a kérdező kicsit kacifántosan fogalmazott.

Nem Freud elméletre vágyik, vagy a szexről akar beszélgetni, hanem például melyik a kedvenc virágod, vagy mi a neved, mi a m neved jelentése, stb.

A lényeg az, hogy nem egyből az ágyba akarja vinni a hölgyet hanem előtte kicsit elcsábítani, megismerni és így.

Bocsi hosszú lett az off, a kérdésedre a válasz, igen vannak meg ilyen nők, akik nem ugranak egyből “a van kedved kiverni” dumara, hanem a farkadon kívül a személyiségedre is kíváncsiak.

2023. júl. 12. 23:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, mostanában keveredtél a gyakorira?
2023. júl. 12. 23:55
 10/11 anonim ***** válasza:
8-as, ja, ez a legszemetebb fajta, mert a párkapcsolat feeling kell neki ahhoz, hogy el tudja engedni magát szex közben meg nyilván a nő is jobban feloldódik tőle, de érzései nullák, illúziók, semmit nem érez a másik iránt, szívbaj nélkül dobja, ha épp olyanja van, miközben lehet, hogy előző este még gyertyafényes vacsora utàn kefélte szét.
2023. júl. 13. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!