Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok vonzó külsejű ember egyedül?
Nekem nincs és soha nem is volt párom, pedig elég idős vagyok màr, közel a 40hez.
Nem hinném, hogy én bárkinek is kellenék, nincs nagy keresetem, nincs saját házam, egyszerűen nem akarok fölösleges köröket futni állandóan, úgy is ugyanoda jutok vissza, hogy nem vagyok elég jó.
Mert nagyon sok a femcel és incel. Érzelmileg teljesen éretlenek, fejlődéshez lusták.
Tagadásban élnek, ezért nem mennek pszichológushoz se, mindig mást hibáztatnak (vagy a sorsot, vagy genetikát vagy akármit). Sajnos iskolában inkább az ilyesmit (és ennek kivédését) kéne tanítani hittan meg földrajz helyett.
Kismillió oka lehet (ami mindig egyedi), a teljesség igénye nélkül pár ok
- túl sokat válogat (a saját szintjénél magasabbra teszi a lécet);
- van valakije csak nem veri nagy dobra mert nem köti a környezete orrára;
- lehet csinos/jóképű de kommunikációban nem túl combos;
- esze ágában sincs komoly kapcsolatba belevágni mert még élni akar
stb
stb
stb
Mert túl magasra teszik a léccet,azaz extrém magasak a leendő partnerről az elvárásaik. Pedig nekik csak egy életük van nekik,..és azt élvezni kell(-ene),és nem a herceget,..hercegnőt várni ,mert az idő a legdrágább dolog a földön!
Ehh, már megint le fognak pontozni!
Nem pontozlak le hetes, de ugye te is tudod hogy a túl magasra rakott léc az csak egy hárítási stratégia(?)
Az ilyenek valójában gyávák intim viszonyba kerülni, s csak kifogást keresnek mindenkiben (holott tudják hogy nekik magukkal van bajuk)
#3 voltam
(ugyan itt femcelkezelésre lehet jelentkezni, hatékony vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!