Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolat. próbáltátok már? Próbálnátok? Működik?
Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 08:45
1/26 anonim válasza:
Csak ha nincsenek benne érzelmek..
2/26 anonim válasza:
Nem próbáltam, nem próbálnám, ennek ellenére ha a két fél kölcsönösen erre vágyik, akkor működőképes lehet.
4/26 anonim válasza:
mondhatjuk, a pasim tudtával van egy sugar daddym
5/26 anonim válasza:
Adnám, de a barátnőm simán megcsalásnak venné.
Szeretem őt, de sajnos, a szex nem megy már együtt és az legalább feldobná az életünket.
6/26 anonim válasza:
Ti se tudjátok minek vagytok együtt, ha nem megy a szex.
8/26 anonim válasza:
Tök jó volt egy nyitott kapcsolatban lévő lánnyal lenni, pont azt hozza be a helyzetbe amire meg nekem szükségem volt.
9/26 anonim válasza:
Ez embertől és kapcsolattól is függ. Van, aki jobban képes rá, van, aki kevésbé. Nálunk az vált be, hogy együtt vagyunk, hivatalosan szó sincs nyitott kapcsolatról, de megbeszéltük, hogy lehet kalandozni, ha jól esik úgy, nem lesz belőle baj, csak intézzük diszkréten.
10/26 anonim válasza:
Ez ember függő szerintem.
Nálam nem tudna működni!
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!