Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyitott kapcsolat. próbáltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolat. próbáltátok már? Próbálnátok? Működik?

Figyelt kérdés

2023. júl. 11. 08:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
nem próbálnám, pedig fejben baromira nem vagyok monogám, de megmaradok a fantáziálásnál, mert nálam a jó szex hozza magával az érzelmeket is
2023. júl. 11. 10:29
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Működne részemről simán, de a csajok nehezebben vannak ilyenben benne. :)
2023. júl. 11. 11:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

9

Ez amit leírtál, az maga a nyitott kapcsolat definíciója.

2023. júl. 11. 12:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Három típusú nyitott kapcsolat van:

a) "nem tudom nem fáj" / "csak haza ne hozd" = érzelmileg már elhidegültek, de a gyerekek/hitel stb. miatt még együtt vannak;

b) az egyik fél kijelenti hogy félre fog kúrni és kész, a másik meg (leginkább az anyagiak miatt) lenyeli a békát;

c) mindkét fél szereti a változatosságot, korrekten megbeszélik egymás között - leginkább a közös játékszabályokat - s tudnak is egymás kalandjairól.

A fentiek közül az a), b) nem fog működni hosszabb távon, a c) igen!

2023. júl. 11. 12:26
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#14 az a baj, hogy még a c) esetben is kiemelkedően jó kommunikációs és érzelmi készségek kellenek mindkét fél részéről, folyamatos munka, hogy tényleg ne legyen félreértés. egyensúlyozás egy kötélen.
2023. júl. 11. 12:31
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
#15 ez így igaz, a nyitott kapcsolat NEM való mindenkinek. Ott lesz életképes ahol mindkét fél ugyanúgy gondolja ÉS megvan a felek között az érzelmi alap, kötelék (s kellően felnőtt fejjel tudják kezelni hogy az egyik csak testi vágy, ami a pár között van az viszont ennél sokkal-sokkal több).
2023. júl. 11. 12:51
 17/26 A kérdező kommentje:
Igazából én csak azt nem értem, hogy a a hölgyek hogyan viszonyulnak ehhez az egészhez. Hiszen ismerkedéskor mindegyik leszögezi, hogy csak tartós kapcsolat, nem akar második lenni stb. Amint megtudják hogy van párom azonnal lelépnek. Így hogy lehet kialakitani kapcsolatot?
2023. júl. 11. 19:47
 18/26 anonim ***** válasza:

#17 hohó barátom, ez kicsit más helyzet ám! Nem arról van szó, hogy PÁRT szeretnél és vele együtt / az ő tudtával kalandozni, hanem eleve másodiknak keresed. Milyen második kapcsolatot akarsz ha egyszer van párod???

Inkább eleve mond meg nyíltan hogy csak félredugni akarsz, max. szeretői viszonyt.

2023. júl. 11. 20:18
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
#14 Nem feltétlenül elhidegülés az oka, egyszerűen nem mindenki kíváncsi arra, hogy a párja kivel kúr, de azt elfogadja, hogy egy életen át monogámiában élni nem nagyon lehet.
2023. júl. 11. 21:18
 20/26 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam
2023. júl. 11. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!