Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nedvesedem,és élvezem igazán az orális szexet a barátommal? A végén van orgazmusom,de kb majdnem egy órát kell ahhoz nyalnia,hogy el tudjak menni,és sokszor már borzasztóan unom az egészet. De mi lehet ennek az oka?
#11 az nem úgy van, hogy te holnap jössz. Egyrészt le kell hozzá szakadni a köldökzsinórról (mamahotel), felelősséget és jó munkát kell vállalni és le kell tenni átlagosan 2 havi kauciót a lakásbérléshez.
De ha erre képes vagy, akkor gyere.
Nekem a nyalásnál fontosabb valahogy az odavezető út, ez nem biztos, hogy tuti recept, de nekem így működik:
A barátommal csókolózunk, lassan vetkőztetjük egymást, a kis szünetekben elmondjuk mennyire izgató a másik, levetkőzünk bugyi-gatya szintre. Ilyenkor ő elkezdi a nyakamat csókolgatni, a vállalámat, (néha enyhén meg is harap), mellkasomat, aztán jönnek a cicijeim, ott elidőzik, csókolgatja az egyiket, még a másikat simogatja, markolássza, a mellbimbóimat ingerli. Közben én simogatom őt, a boxeren át, vagy a hátát, fejét, bármi ami jön. Majd visszatér megcsókolni, és elkezd bugyin át simogatni. Ilyenkor már annyira vágyom rá, hogy már én kezdem el levenni a bugyim, és ilyenkor már iszonyat nedves vagyok. Simogat tovább, majd halad le csókokkal, és 3-4 perc az első orgazmusom, aztán általában még folytatja.😄 Majd mivel ez olyan jó érzés, hogy kb mozdulni nem tudok utána, én oldalra fordulok, ő is odafekszik, csak fordítva,(fejtől lábtól kb), és jön ő. Stb stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!