Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy orális szex esetén sokkal kielégítőbb orgazmusom van? F
Alapvetően sose izgatott az orál, jó-jó, de a szexre vágytam mindig, viszont a jelenlegi partnerem ügyes, és tényleg olyan jó vele, hogy folyton azt szeretném titkon.
Szóval másoknak is nagyobb élmény, ha a párja szájjal kényezteti? Nem akarok közönséges lenni, de a legjobb érzés, amikor kiszív belőlem mindent, és utána 'üresnek' érzem magam, ebbe beleremegek, és utána mozdulni sem bírok.
Csak azért érdekel, hogy ez normális-e, mert kicsit bűntudatom van, hogy néha inkább ezt választom behatolás helyett, mert kicsit olyan, mintha nem lenne jó nekem, pedig nagyon élvezem azt is... (Párom nyilván a behatolást részesíti előnyben, így kicsit kompromisszumos a dolog, mert én meg nem bírok több menetet...)
Hát, akkor elégedj meg az orállal, amikor mensturál
De igen, aki tudja jól csinálni, annál néha jobb, mint maga az aktus
MEg hogy nem nekem kell "dolgozni" mint a szexben 90% hogy a pasi mozog
Mindenkinek másképp jó. a nők igen nagy része egyáltalán nem tud elélvezni aktus közben, szóval a férfiak szerencsésebbek is ilyen szempontból
De számomra nincs annál izgatóbb látvány, amikor a párom gyönyörű testét magam alatt látom azért beáldoznék mindent
Vele beszéltél már erről ? nem lehet hogy csak nem jó pózzal próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!