Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig gyászol valaki?
Elhiszem hogy kancás vagy, de ő az egyik családtagját vesztette el. Talán tisztelned kellene, és mellette állni. Átbeszélni vele a dolgot, hátha könnyíthetsz a lelkén. Ha sírna azon se csodálkozz, nem mindenki dolgozza fel ugyan úgy a gyászt.
Talán inkább érzelmileg kellene mellette lenned, közös programok, kirándulás segíthet kicsit kilendíteni. Menjetek valahova szórakozni. Vidítsd fel, hisz te ismered a legjobban. A gyász általában 4-6 hétig is tarthat. Ez csak átlag.
Ez nem ugyanaz mint egy havibaj, amikor kézzel-szájjal megcsinálod mert kíván téged, te is tudod.
Légyszíves.
Az én párom több mint 1 évig gyászolt, én tiszteletben tartottam. Nem mondom néha volt szex, de mellette rengeteg sírás és elutasítás is. Te 6 hét után már türelmetlenkedsz?
31F
A gyász időszak változó. Van aki pár hónaig, és van akik akár évekig is gyászolnak. Legyél megértő, és türelmes. Érezze h mellette vagy. Várd meg amíg majd ő kezdeményez,mert hiába vennéd rá, ha dzex közben azt látnád h fejben nincs ott, és nincs kedve az egészhez.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!