Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja nem az Ő Gyermekei és nem tud segíteni. Kibírhatatlansága miatt keressek mást. Ha könyörgök azt mondja, ne veszekedjek? Meddig gyászol? Éjszaka felkelt. Mit tehetek?
Páromnak 2 hónapja meghalt a testvére és azóta borzasztóan viselkedik. 2 Gyermekemet neveltük/nevelünk együtt. Azóta azt mondja Azok nem az Ő Gyermekei és nem tud segíteni. Sőt kibírhatatlansága miatt keressek mást, mert én jobbat érdemlek. De ha a Facen válaszolok a férfi régi ismerőseim köszöntésére, egyből féltékeny. Ha megkérem szépen valamire nem teszi meg, ha könyörgök azt mondja, ne veszekedjek.
Amikor nem megy dolgozni nem is akar enni, mert azt mondja Ő nem vett semmit. Előtte olyan finomakat főzött. Most ha én főzök meglepődik és csak azért sem kóstolja meg.
Alig lett megtartva a Karácsony és Szilveszterkor sem koccintottunk. Pedig így két év után karácsonyi eljegyzésről volt szó...
Ha együtt szeretnék Vele lenni, akkor azt mondja, hogy Ő még gyászol. Néha, szinte mindig az éjszaka közepén felkelt, így másnap hulla vagyok.
Mit tehetek??? Nyugtató teát iszik.
"Alig lett megtartva a Karácsony és Szilveszterkor sem koccintottunk. Pedig így két év után karácsonyi eljegyzésről volt szó..."
Szerintem két hónappal a testvére halála után ne ez legyen a legfontosabb.
Egész biztosan túljut majd a gyászidőszakon, de hidd el, hogy ez nem két hónapba telik.
Inkább támogasd, és valahogy vedd rá, hogy menjen el egy szakemberhez.
22/N
És legalább felhánytorgattad neki, mekkora szmét, hogy nem kér meg?!
Hogy lehetsz ekkora önző majom?!
Borzaszto lehet neki, meg persze neked es a gyerkocoknek is. Testvert elvesziteni, brrr, iszonyu lehet :( Szerintem egyebkent ez tul van a "normal" gyaszon. Ez vmi depresszionak latszo allapot a gyasz mellett laikus szemmel. En pszichologust javaslok.
Es a te reszedrol nagyon nagy turelmet es tamogatast!
Kitartas, a segitsegeddel jobb lehet!
Volt részem elég gyászban már. Én nem éreztem szükségét, hogy ezért a családomra támadjak, vagy bárkire támadjak.
Meg nem keltettem fel a társamat éjszaka közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!