Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azt mondja nem az Ő Gyermekei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja nem az Ő Gyermekei és nem tud segíteni. Kibírhatatlansága miatt keressek mást. Ha könyörgök azt mondja, ne veszekedjek? Meddig gyászol? Éjszaka felkelt. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Páromnak 2 hónapja meghalt a testvére és azóta borzasztóan viselkedik. 2 Gyermekemet neveltük/nevelünk együtt. Azóta azt mondja Azok nem az Ő Gyermekei és nem tud segíteni. Sőt kibírhatatlansága miatt keressek mást, mert én jobbat érdemlek. De ha a Facen válaszolok a férfi régi ismerőseim köszöntésére, egyből féltékeny. Ha megkérem szépen valamire nem teszi meg, ha könyörgök azt mondja, ne veszekedjek.

Amikor nem megy dolgozni nem is akar enni, mert azt mondja Ő nem vett semmit. Előtte olyan finomakat főzött. Most ha én főzök meglepődik és csak azért sem kóstolja meg.

Alig lett megtartva a Karácsony és Szilveszterkor sem koccintottunk. Pedig így két év után karácsonyi eljegyzésről volt szó...

Ha együtt szeretnék Vele lenni, akkor azt mondja, hogy Ő még gyászol. Néha, szinte mindig az éjszaka közepén felkelt, így másnap hulla vagyok.

Mit tehetek??? Nyugtató teát iszik.

2018. jan. 1. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Legjobb lenne, ha szakemberhez fordulna.
2018. jan. 1. 21:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos arról hallani sem akar. Azt mondja: Ő csak gyászol. :-(
2018. jan. 1. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

"Alig lett megtartva a Karácsony és Szilveszterkor sem koccintottunk. Pedig így két év után karácsonyi eljegyzésről volt szó..."

Szerintem két hónappal a testvére halála után ne ez legyen a legfontosabb.

Egész biztosan túljut majd a gyászidőszakon, de hidd el, hogy ez nem két hónapba telik.

Inkább támogasd, és valahogy vedd rá, hogy menjen el egy szakemberhez.

22/N

2018. jan. 1. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Behalok rajtad komolyan... Önző dög vagy. Ha két éve halt volna meg a tesója még megérteném de 2 hónapja bmeg...
2018. jan. 1. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal szerintem jobb lesz! Eleve a tavasz jó hatással van a lélekre. Ha nem lenne a két gyerek nem is lenne gond. Miattuk összeszedhetné magát.
2018. jan. 1. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:
64%

És legalább felhánytorgattad neki, mekkora szmét, hogy nem kér meg?!

Hogy lehetsz ekkora önző majom?!

2018. jan. 2. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Borzaszto lehet neki, meg persze neked es a gyerkocoknek is. Testvert elvesziteni, brrr, iszonyu lehet :( Szerintem egyebkent ez tul van a "normal" gyaszon. Ez vmi depresszionak latszo allapot a gyasz mellett laikus szemmel. En pszichologust javaslok.

Es a te reszedrol nagyon nagy turelmet es tamogatast!

Kitartas, a segitsegeddel jobb lehet!

2018. jan. 3. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt részem elég gyászban már. Én nem éreztem szükségét, hogy ezért a családomra támadjak, vagy bárkire támadjak.

Meg nem keltettem fel a társamat éjszaka közepén.

2018. jan. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!