Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok kezdeni egy ilyen helyzettel? Veszekedjek, szakítsak, vagy csak egyszerűen felejtsem el, mert nem is akkora nagy baj?
Tapintatlan a párod. Részletezhetném még, de azzal nem segítek.
A lényeg, hogy te választottad őt. Döntsd el, hogy neked ez belefér-e, le tudod-e nyelni a békát? Mert az 100, hogy nem fog megváltozni ennyi idősen. Ez a jelleméből fakadó dolog.
Azért választotta a haverjait, mert tombolni szeretett volna. Veled ezt valószínűleg nem tehette volna meg, mivel te gondolom egy csendes közös estére vágytál volna. Szerintem ne veszekedj vele, de ne is szakíts. Rendben, rosszul esett, amit tett, nem baj, hogy ennek hangot adsz, de ahelyett, hogy a feszültséget növeled kettőtök közt, és eséllyel a kapcsolat végét is előidézed, inkább mondd meg neki, hogy rendben van, elfogadod a döntését, de ezért cserében egy szuper randit rittyentsen neked legközelebbre.
Fogadd el, a férfiak nagy része másképp vezeti le a felgyülemlett stresszt, és nyomást, mint a nők. Némelyiknek egyszerűen kell egy laza haverokkal tombolós iszogatós, magukat elengedős este, mikor nem várják el tőlük, hogy teljesítsenek.
Szóval ezt egy kicsit túlreagáltad szerintem, és kompromisszum helyett azonnal támadtál és erőszakoskodtál.
És mielőtt megkérdeznéd, nő vagyok =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!