Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Én nem azt írtam, hogy te a lánnyal nem vagy kedves, de ha ilyen stílusban írsz róla, az nem vall túl nagy kedvességre. És itt most nem az a lényeg, hogy neki nem mondod.
De attól függetlenül igazán lehetnél vele megértőbb. Nagyon rossz dolog félni (bármitől), biztos nem élvezi ő sem, hogy nem mer csókolózni veled. Türelmesnek, megértőnek kéne lenned, és meg kellene beszélni ezt a dolgot finoman.
Nem, szerintem komolyan üljetek le és beszéljétek meg. Őszintén elmondhatná, hogy pontosan mitől is fél, mert biztos nem magától a csóktól. Inkább olyasmi lehet benne, hogy fél, hogy nem fog jól csókolni, nem fog neked tetszeni, ahogy csinálja, stb. Meg kell nyugtatni és segíteni kell neki. Látnia, éreznie kell, hogy megbízhat benned!
Én is eléggé félős típus vagyok (most nem kifejezett ugyanilyen szituációra gondolok), úgyhogy szerintem ez lenne a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!