Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a helyzettel mit kezdjek?
Szóval van egy lány akivel elég rég óta ismerek.régen volt egymáshoz közünk de nem sok .Eddig csak barátok voltunk de nekem nagyon tetszik és azthiszem érzek iránta valamit.Nah most jön próblémám 2 napja átmentünk egy közös barátonkhoz ittunk kicsit de nem voltunk berugva meg tök jozanok voltunk és filmeztünk meg mindin és akkor is hozzámbújt késöbb kimentünk és a barátunk mondta lánynak h miért nem csókol meg erre azt mondta h ahoz nem kell kérni és meg is csokolt.este beszélgettem vele és megkérdeztem h lehetne e több mint barátség másnap nem is irt csak este és ezt válaszolta :Szia na szóval igen van átgondoltam..ezt az egészet és kedvelek tényleg de nem annyira,h összeis jöjekveled mert nem akarok veled azért összejönni,h utána meg dobjalak:/
nekem ennél többet ér a barátságunk:)
sajnálom
teljesen összetörtem és nemtudom h teljesen hadjam e ki az éeltemböl mert nagyon kedvelem ilyen lánnyal még nem találkoztam.(bocsi a helyesirásért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!