Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdjek a helyzettel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek a helyzettel? Van megoldás?

Figyelt kérdés

7 éves kapcsolat, amiben minden szép és jó volt. Pár hete észrevettem, hogy beleszarik mindenbe, nem érdeklem sem, sem más. Amikor megkérdeztem mindig azzal jött, fáradt. Amit el is hittem, mert karácsony előtt elkezdtek a munkahelyén 16 órázni minden nap. De eddig egy nap 3-4 felhívott munkahelyéről is, mostanában nem. Minden nap ott voltam nála, nappal néha hazamentem anyuékhoz. Főztem rá+ a szokásos dolgok. De tegnap anyuéknál kellett lennem, ő dolgozott, és este írt egy sms-t, hogy vége mindennek. Hívtam, de kinyomta. Ma reggel írtam neki sms-t, ha tényleg így gondolja pakolja össze a cuccaim, elmegyek érte. nem reagált, gondoltam elmegyek, kulcsom van, ő dolgozott. Bementem, de mára a riasztó kódját is megváltoztatta. Elmentem az anyjához, akivel nagyon jóban vagyok, odaadtam neki a kulcsot, nehogy utólag még azon is balhézzon.

Egész nap nem keres. Én nem akarok könyörögni neki, megalázkodni. Mit csináljak??? Képes lehet ennyivel lezárni?

2012. jan. 14. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom :S

valószínűleg van egy harmadik a képben...

2012. jan. 14. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jellemtelen gyökér, örülj, h megszabadultál tőle.
2012. jan. 14. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez így van,az ilyeneket nevezik jellemtelen embernek.Kapsz ennél jobbat!
2012. jan. 14. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát 7 éven át még meg se kérte a kezed,én azt mondom jobb is így.

Gondolj bele.Csak mégjobban megbántana,ha nekiállna ecsetelni,hogy pl már megcsalt,van új nője,és nem is szeret.

2012. jan. 14. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Szegény, mennyire rossz lehet, hogy hét év után ez lehet a vége... =(

Nem lehet vele/vagy legalább az édesanyjával megbeszélni, hogy vajon mi lehet a baja?

Amúgy szerintem is lehetséges, hogy egy 3. személy áll a háttérben. =S

2012. jan. 14. 16:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Az anyja sem tud semmit. 3. nincs a képben, mostmár lehet, de az nem harmadik lesz. Az anyja ma elmagyarázta neki a dolgokat, és csak annyit mondott, hogy nem akarja lekötni magát. Lehet már érezte, hogy én többet szeretnék.
2012. jan. 14. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Értem, nekem csak az a fura, hogy nem lehet vele megbeszélni a dolgot. De őszintén, nem tudom, mit tehetnél. =(

Kitartás!

2012. jan. 14. 17:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Azt eldöntöttem magamban, hogy én nem fogom megkeresni, akármilyen nehéz lesz. Ha ő sem, akkor viszont, bizonyította, hogy nem is szeretett.

Maximum egy hetet várok, hogy előálljon, hohy szeretne beszélni, utána eltemetem magamban.

2012. jan. 14. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!