Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán erre valamilyen megoldás?
Én és a barátom egy iskolában járunk, így minden szünetben együtt vagyunk. Szeretnék a barátnőimmel is lenni, de egyszerűen nem bírok elszakadni tőle. Ha tudom, hogy vele lehetnék, és közben más beszél hozzám, nem tudok az adott emberre figyelni.
Ugyanakkor az a kis "szabadságérzet" hiányzik. Úgy érzem, jobb lenne, ha másik suliba járnánk, és akkor a tanulásra is könnyebben tudnék koncentrálni.
DE: egyszerűen nem bírom megcsinálni, hogy ne legyek vele, mert igénylem azt az óránkénti 15 percet vele.
Iskolán kívül meg nem tudunk találkozni, mert Neki haza kell mennie, én meg napi 5 órát tanulok. Mi lehet erre a megoldás?:(
Köszönöm.:)
Ő mondta, hogy nem zavarja, ha vagyok a barátnőimmel is. Csak egyszerűen nem bírom ki ez a baj, hiába beszélnek hozzám kiakarok menn és nem tudok figyelni. CSak egy szünetre rabolt el egy barátnőm, és egyszerűen hülyén hangzik, de nem jutott el az agyamig amit mond, annyira szerettem volna sietni.:/
1.ill. 2. válaszoló, köszönöm széépen a válaszodat!:)
3. válaszoló.:)
Próbáljátok ezt mindenképp megbeszélni, hogy neked nem az kell, hogy mindig veled legyen, de ennél azért többet.
Érthető, hogy sokra tartja a barátait, de hogy szinte sose jön ki az már nem jó szerintem....főleg ha messze lakik.
Gondolom azért háborodik fel, mert féltékeny, mert ugye nem a fiú haverokkal vagy, hanem a csajok jönnek.:)
Valahogy próbáld vele mindenképp megbeszélni, hogy neked belőle többre van igényed.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!