Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egyáltalán erre valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán erre valamilyen megoldás?

Figyelt kérdés

Én és a barátom egy iskolában járunk, így minden szünetben együtt vagyunk. Szeretnék a barátnőimmel is lenni, de egyszerűen nem bírok elszakadni tőle. Ha tudom, hogy vele lehetnék, és közben más beszél hozzám, nem tudok az adott emberre figyelni.

Ugyanakkor az a kis "szabadságérzet" hiányzik. Úgy érzem, jobb lenne, ha másik suliba járnánk, és akkor a tanulásra is könnyebben tudnék koncentrálni.

DE: egyszerűen nem bírom megcsinálni, hogy ne legyek vele, mert igénylem azt az óránkénti 15 percet vele.

Iskolán kívül meg nem tudunk találkozni, mert Neki haza kell mennie, én meg napi 5 órát tanulok. Mi lehet erre a megoldás?:(

2012. jan. 2. 13:58
 1/6 anonim válasza:
beszéljétek meg h pl a 6 szünetből taliztok 3-at vagy 4-et mert neked másokkal is kell foglalkoznod nem csak vele :) aztán ha úgy van a hétvége is a tieket lehet. vigyázz,a barátnőid sem fogják birni h állandóan a pasiddal vagy ! legyen meg a határ,és minden jó lesz . ne hogy aztán ti ketten is hamar meg unjátok egymást.
2012. jan. 2. 14:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.:)

Ő mondta, hogy nem zavarja, ha vagyok a barátnőimmel is. Csak egyszerűen nem bírom ki ez a baj, hiába beszélnek hozzám kiakarok menn és nem tudok figyelni. CSak egy szünetre rabolt el egy barátnőm, és egyszerűen hülyén hangzik, de nem jutott el az agyamig amit mond, annyira szerettem volna sietni.:/

2012. jan. 2. 14:08
 3/6 anonim válasza:
1. vagyok :) hát akkor ki kell valahogy bírnod,meg kell szoknod , mert azér másokra is kell időt találnod :) majd lehet könyebb lesz ha nem lesz suliban :)
2012. jan. 2. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
nálunk pont forditva van a helyzet :/ a barátnöm és én távol lakunk egymástol és nagyon ritkán jön ki az osztályukbol pedig szembe van velünk -.- ö mindig a barátnőivel van eggyütt és velük beszélget, a multkor az ofője szolt rá h jöjjön már ki hozzám is -.- de a furcsa csavar h mig ő betn trécsel addig más lányok odajönnek hozzám és akkor a hazafias érzésektöl vezérelve engem támad h mér állok velük szóba amikor nem hederit rám
2012. jan. 2. 17:12
 5/6 A kérdező kommentje:

1.ill. 2. válaszoló, köszönöm széépen a válaszodat!:)

3. válaszoló.:)

Próbáljátok ezt mindenképp megbeszélni, hogy neked nem az kell, hogy mindig veled legyen, de ennél azért többet.

Érthető, hogy sokra tartja a barátait, de hogy szinte sose jön ki az már nem jó szerintem....főleg ha messze lakik.

Gondolom azért háborodik fel, mert féltékeny, mert ugye nem a fiú haverokkal vagy, hanem a csajok jönnek.:)

Valahogy próbáld vele mindenképp megbeszélni, hogy neked belőle többre van igényed.:)

2012. jan. 2. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
kijön ritkán, de akkor is siet vissza. bárcsak hallgatna rám de ahányszor beszélünk valahogy mindig azt vágja a fejemhez h én akadályozom öt a tanulásban, vagy h én nem támogatom eléggé, pedig szerintem ahoz is kellenne tőle egy támogatás h kibírjam valahogy ez olyan mintha egyedül pedáloznék és ő lógatná a lábát a levegőben, de eccerűen akkora egoja van h nem ismeri be
2012. jan. 3. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!