Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen megoldás, szakember erre a problémára?
Egyike vagyok a legsikertelenebb embereknek párkapcsolati téren, akár itt a GYK-n, akár a magánéletben. Rengetegszer gondolkodtam már rajta, mi lehet a probléma és egy ismerősöm nemrégen el is mondta, szerinte mi a gond.
Elég kifinomult az intellektusom, megvan a saját egyedi stílusom is, ami jelentősen eltér a nagy átlagtól. Az emberek általában kedvelnek vagy rosszabb esetben megtűrnek a társaságukban, de semmi több. Kevés barátom van, de rájuk legalább számíthatok.
Viszont: a lányokkal kudarcot kudarcra halmozok. Úgy veszem észre, hogy egyszerűen nem tudnak mit kezdeni velem. Nem utál egyikük sem, sőt, sokszor még az utálatosabbakkal sincs bajom, de azt a bizonyos, sokat emlegetett kémiai reakciót sosem váltom ki. Kész csoda az is, hogy az első alkalom nem örömlánnyal, hanem normális módon történt, ettől eltekintve minimális az az idő, amíg sikerült párkapcsolatban élnem.
Próbáltam már sokféle megoldást, olvasgattam könyveket, újságcikkeket, próbálok figyelni a megjelenésemre is, de úgy tűnik, mindez kevés. Bárhogyan is próbálom, nem sikerül tovább lépnem.
Elképzelni sem tudom, mi lehetne a megoldás. Ha a külső megjelenésemmel lenne a gond, azon is könnyebben lehetne segíteni, de az ember a személyiségén nem tud változtatni, senki nem képes kifordulni a bőréből. Van megoldás?
22.04
Elhiszem, hogy a rondáknak is van esélyük, de az én esetem más. A legtöbb ember szerint megnyerő a külsőm, viszont ahogyan beszélek, ahogyan gondolkodom, azzal a legtöbb ember láthatóan nem tud mit kezdeni. Az intelligenciám meghaladja az átlagot és bő a szókincsem is, azonban ez nemhogy vonzaná a lányokat, sokkal inkább taszítja őket, így vettem észre.
Na ilyen bizony előfordul! Erre azt hiszem csak te tudod a megoldást.
Mondjuk én vallásos vagyok, hittudományi főiskolát végeztem, emiatt sokan "csodabogárnak" tekintenek. Egy éve mozgok kinn a világban. Rájöttem, hogy sok minden nem úgy működik, mint a védőburokban.
Lehet, hogy csúnyán fogalmazok, de talán próbálj meg lebutulni az emberekhez :)
Elsősorban fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, szeresd magad. Aztán lehet azon is dolgozni, hogy mások is szeressenek.
22.14
Igen, én is erre gondoltam! Igyekszem is figyelni őket és ellesni sok hasznos dolgot tőlük. Köszönöm szépen!
hmmmm
ezzel valahogy èn is igy vagyok,bèr csak ha beszèlni kell irni nem szerete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ès igen fogadd el magad! mostansàg az a "meno" hogy bunkò tudatlan lusta vagy!
de te ezèrt ne legyèl ilyen!!!
ès igen sokszor le kell csusznod hozzàjuk!!!!
sajnos ez a vilàg!!!
vannak kivètelek is azèrt!!!!!!!
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!