Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már pattanó orgazmusotok szexnél vagy masztinál? Nekem kétszer volt eddig 21 l
Figyelt kérdés
Nektek volt már pattanó orgazmusotok?
Nekem eddig kétszer sikerült elérnem még anno exemmel de azóta nem volt.
Egyébként gyönyörű ördögi érzés volt rendesen csikorgató karmolta a orgazmus a egész testem.
#szex #orgazmus #párkapcsolat #anális #orális #együttlét #élvezet #perverzió #fétis #heteroszexualitás
2019. okt. 14. 23:00
1/31 anonim válasza:
Nagyon műveletlen vagyok, de mi a tököm az a pattanó orgazmus? Elpattan az agyadban egy ér?
2/31 A kérdező kommentje:
A orgazmusnak rengeteg fajtája van.
Van egyébként hidrogén orgazmus , pattanó orgazmus ,G pont orgazmus és még sok más orgazmus.
Pl prosztata orgazmus de az csak férfiaknál van.
2019. okt. 14. 23:05
3/31 anonim válasza:
Igen, ezt jól látod, mert csak a férfiaknak van prosztatájuk. Te egy nagyon okos lány vagy!
4/31 anonim válasza:
Nem csak nagyon szép..de okos is.
5/31 anonim válasza:
Úgy tűnik én is rutintalan vagyok a szexben, de mi az a pattanó illetve hidrogén orgazmus? Nekem még csak hélium és majomkenyérfa orgazmuson volt :D
6/31 anonim válasza:
Én nagyon le vagyok akkor maradva a sima a'la natur csikló orgazmusommal. Brühühü
8/31 anonim válasza:
Na hát erről még a google sem hallott :D
46 év alatt én sem, biztos mert nem vagyok szép lány .😅
Ettől meg lehetséges amit írtal, további jó pattogást 😏
9/31 anonim válasza:
ezt bekövetem mert mit lehet tudni? lehet hogy egyszer felvághatok ezekkel a szakirányú kifejezésekkel.
10/31 anonim válasza:
Utolsó, eddig én sem hallottam róla, de most már felvághatunk! :D
Tessék, pont gyk-n megválaszolták:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!