Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már pattanó orgazmusotok szexnél vagy masztinál? Nekem kétszer volt eddig 21 l
Nektek volt már pattanó orgazmusotok?
Nekem eddig kétszer sikerült elérnem még anno exemmel de azóta nem volt.
Egyébként gyönyörű ördögi érzés volt rendesen csikorgató karmolta a orgazmus a egész testem.
Én sem tudtam régen mit jelent de nekem egy szexuálisphszihológus magyarázta el hogy több mint 300 féle orgazmus létezik.
és biztos észre vettétek ti is hogy nem minden orgazmus egyforma van olyan amikor olyan érzésed van mintha pisilni kellene és csak 1-2 másodpercig tart van olyan hogy érzed hogy jön és egy óriási atomrobbanásal mész el.
De vannak olyanok is amikor csíp a orgazmus vagy pedig egy kis élvezés után lelkiismeret furdalásod lesz ez az amikor nem esik jól a orgazmus.
És van a többszörös orgazmus ami nem tesz jót a szervezetnek.
Pl a prostituáltak minden nap szexelnek kb 10-15-ször ők már szinte nem is érzik a orgazmust és ez károsítja a csiklót vagyis a élvezeti idegrendszert aki mindennap szexel többször az előbb utóbb nem fogja már érezni azt a jó érzést ami szexnél van max a orgazmust érzi de azt sem érzi olyan felemelő érzésnek mint aki egy hónapban egyszer szexel.
A havi egy szex a legegészségesebb és a legélvezetesebb.
Havi egy szex ? 🤣 ahhha .
Na mesélj még !
az a neved, hogy nagyon szép lány és 21 éves vagy és szexuálpszichológushoz jársz és elmondásod szerint havi egy az igazi
nem látod ebben a kombóban a megférhetetlenséget?
"Imádom", amikor ilyen "tudományosan" kefél valaki(:-
Havonta egyszer?
Ugye még szűz a te "szexuálisphszihológusod"?
Igen a havi egy a legélvezetesebb.
Biztos volt már nektek is olyan hogy sok ideig nem szexeltetek és már nagyon kivántátok aztán amikor szexeltek sok idő után az hatalmas nagy orgazmussal és megkönnyebülésel jár nagyon nagy élvezettel és jól is esik hosszú idő után a szex.
De ha rendszeresen minden nap vagy nagyon gyakran éltek nemi életet az nem lesz olyan élvezetes mert az már inkább csaj napi rutin nem is a élvezetről szól akkor már a szex hanem inkább csak a testi vágyak kielégítése.
Higgyétek el hogy a havi egy szex a legjobb aki brutálisan nagyot akar elmenni annak havi egy ajánlott aki meg csak a testi vágyait akarja csillapítani annak tök mindegy minden nap szexelhet de a minőség az nem lesz a legjobb.
Én inkább a minőségi szexre megyek minthogy a mennyiségre.
OFF.
Igazad van kérdező: aki képes egy ideig megtartóztatni magát, sokkal intenzívebb élményben részesül. Nagy testi orgazmusban, nem pedig mindenféle agyi mesterkedéssel létrehozott trükkös orgazmusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!