Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert volt velem ilyen ha epp ismerkedik valakivel?
Figyelt kérdés
Fel kellett hivnom egy sracot akivel par honapig egyutt voltunk, egy kozos baratunk miatt (a sraccal 3 honapja mentunk szet, azota nem beszeltunk, az volt az ok hogy rajottunk hogy ebbol semmi komoly nem lesz). Vegul full jot dumaltunk kb. egy orat. Meselte hogy eppen talalkozgat valakivel de meg nem tudja milyen iranyba megy a dolog. Azt erztem neha, hogy flortol velem... Amikor elmondtam hogy miket csinalok ma hozzatette, hogy es maszturbalsz. Meg amikor mondtam hogy takaritanom kell, kerdezte hogy meztelenul... Meg viccbol mondta hogy barmikor kuldhetek kepet... Aztan par ora mulva ramirt WhatsAppen, hogy "leglabb itt latom ujra a keped 😜"... Irogottunk utana picit, aztan mar nem valaszoltam es megkerdezte, hogy le vagyok e borotvalva..Mi az intencioja?aug. 18. 16:18
1/9 anonim válasza:
Attól függetlenül hogy ismerkedik valakivel és ti nem jöttetek össze komolyra, még akarhat veled szexelni.
3/9 anonim válasza:
Mert le akarna veled feküdni attól függetlenül, hogy ő kivel ismerkedik vagy kivel nem.
4/9 A kérdező kommentje:
De meg az se.. Ott magyarazta nekem hogy most koncentral erre a csajra es senki masra mert most ki akarja deriteni hogy milyen iranyba halad koztunk a dolog :D le is b*sztam kicsit de nem erdekelte
aug. 18. 16:35
6/9 A kérdező kommentje:
Ma fogta magat es konretan megkerdezte, hogy vagy e kedvem sextingelni.... :D ez normalis?
aug. 18. 17:58
7/9 anonim válasza:
Aztán majd küld képet a farkáról, meg recska videót is küld, meg kér a puncidról képet, masztis videót. De közben ő hű de komolyan gondolja a másikkal. Talán el is tűnik egy kis időre. Majd felbukkan, és újra kíváncsi rád. Találkozni akar majd veled, a barátnője háta mögött. Meg is akarja majd veled csalni. Ismerős szituáció.
Normálisnak nem normális. De sajnos elég elterjedt viselkedés. Én nem mentem bele, hogy én legyek az akivel megcsalja. Te döntésed, hogy belemész-e ebbe, vagy sem.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem fogok belemenni, de nem hiszem hogy ossze fog jonni a lannyal.. Ezek alapjan :D
aug. 18. 18:13
9/9 anonim válasza:
Hát ezek alapján egy kretén. Úgy viselkedik mint akit most engedtek ki az elmegyógyintézetből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!