Ha egy nárcisztikus ember ismerkedik valakivel, általában mennyi ideig tudja titkolni, hogy ő problémás?
Mi az igazi kérdés?
Nem tudom mi az a nárcisztikus valójában, de a kérdésben két emberke szerepel.
Mi a fontosabb?
Felismerni a nárcisztikust és dönteni, akarom-e kapcsolatot vagy önmagam vagyok vak?
Akkora love bombing volt h hamar legyen gyerek is, mire várjunk 40 felé, ő most érzi h akar, velem, tőlem, jó lesz...
3 hónapos terhesen kezdődtek, először azt hittem a hormonok miatt vagyok érzékeny, de aztán rájöttem mibe csöppentem, kettős mérce, elégedetlenség, kritikus annyira hogy magamban kételkedem, egyre magasabb teljesítményt várt el, mindent én csináljak, más jobban csinálná, nem akarom eléggé a családunkat, reggeli ölelés helyett pattogas hogy mik a mai teendőim, gyerek mellett nem lehettem kimerült, sosem pihenhettem, mert mire fel, szedjem össze magam, az anyuka agyam volt a kimerültségtől de ez is inkább az én hibám nem akarom eléggé, milyen anya vagyok, bezzeg más stb..
3as vagyok, 1,5 év múlva (tehát kb 1 éves évforduló után lettem terhes) kezdődtek a narcisztikus tünetek.
Ennek már sok éve, együtt vagyunk. Kimerültem de harcolok vele. Pénzügyileg is sakkban tart, hosszú történet. Gyenge vagyok
Az istókát!
Tegyetek fel magatoknak egy egyszerű kérdést!
Akarom ezt, jó ez nekem?
A saját válaszotok megmondja!
Mit hezitáltok?
Most jó vagy mem?
Egyszerű.
Az egész hullámzo, sosem tudom mikor robban. Van hogy hónapokig nyugi van, azért sem szól amiért korábban folyamatosan basztatni szokott, sőt kedves, udvarol. Ilyenkor mint egy partra vetett hal próbálok töltődni, és örülök hogy végre nyugi van.
Aztán nem tudni mitől robban, minden szar, folyamatos stressz és elégedetlenség. Ekkor meg azért em tudok szabadulni mert elnyom, teljesen alkalmatlannak állít be mindenre, kimerülök az igazam bizonygatásában. Kb covid előtti lett volna lehetőségem pénzügyileg lépnem, hülye voltam nem mentem. Azóta nagyobb pokol, egyedül vagyunk, külföldön. Segítségem nincs, nincs elő rokonom otthon már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!