Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők nagyon gázos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők nagyon gázos szerintetek, hogy a kiszemelt srácom ismerkedik valakivel kb 3 hete, de ennek ellenére én oda fogok menni hozzá ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik ez a srác már régóta, csak keveset látom és nem volt túl sok lehetőségem megismerni. Így direktbe oda fogok menni, mert már nincs idő egyéb jelzésekre.

És ezért most nem leszek tekintettel a másik lányra. Normál körülmények között lennék, de így nem leszek.

2022. jún. 11. 08:45
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Én általában gerinctelennek tartom, ha valaki bepróbálkozik egy foglalt pasinál, de mivel a pasi csak ismerkedik, szerintem nem gáz megpróbálni. Maximum elhajt. Csak érts a nemből, ha elutasít.
2022. jún. 11. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Igen nagyon gáz
2022. jún. 11. 08:51
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Gáz.
2022. jún. 11. 09:16
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem az. Hisz nem jár vele valószínűleg, csak ismerkedik. A férfiak párhuzamosan elég sok nővel ismerkednek az elején, aztán egy marad. Nem tudom, hogy újat mondtam-e, de így van. Nyugodtan menj oda. Ő dönti el úgyis, hogy mi legyen. A bátorság általában szerencsével is jár.
2022. jún. 11. 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem gáz, csak nagyobb a pofàraesès esèlye
2022. jún. 11. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem tenném a helyedben.
2022. jún. 11. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
27%

ahogy az első írja

amíg nincs megebszélve nem nem teljesen egyértelmű egy ismerkedési fázisban hogy az kapcsolat, addig teljesen normális másokkal ismerkedni

tehát a srác nem lenne etikátlan ha veled is ismerkedne

az más kérdés hogy koppanni fogsz

2022. jún. 11. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Már miért koppanna? Lehet a srácnak jobban bejön, mint a másik. Sőt, nekem volt olyan is, hogy nem mertem egy nőnél kezdeményezni, mert nagyon tetszett és féltem elutasít. Pedig jóképűnek mondanak. Így mással kezdtem ismerkedni, egy kis aranyos csaj szóval. De aztán kiderült, hogy tetszem neki, mert odajött, a másik már ment is parkolóra. Azóta is együtt, 2 éve.
2022. jún. 11. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
22%

Mindenképpen próbáld meg.

Ha te jobban tetszel neki, jobban bejösz mint nő, akkor azt akivel most ismerkedik, azt picsán fogja rugni.

Amíg ismerkedő szakaszban van az ember, addig mindent szabad.

Ha már választott, akkor már nem.

Akkor tiszteletben kell tartani, hogy elkelt.

2022. jún. 13. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!