Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki meddig szokta eltitkolni, hogy vannak perverziói, ha ismerkedik valakivel?
Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 01:39
1/7 anonim válasza:
Savanyú lábszag kapitány visszatért!
2/7 anonim válasza:
Nem titkolom, az elején elmondom, hogy egy perverz állat vagyok.
3/7 A kérdező kommentje:
Első neked nagyon büdös lehet a lábad ha folyton ezt emlegeted.
2018. dec. 20. 01:49
4/7 anonim válasza:
Semeddig, mivel nincsenek ilyenek. Ezt viszont ahogy feljön, elmondom, hogy aki seggnyalást/kormolást, fojtogatást, agyalást, prosztatafejést, mellkasra szarást és annak szögesléccel való szétcsapkodását is szereti, ne pazarolja rám az idejét.
32/f
5/7 anonim válasza:
Az én férjem a mai napig nem tudja. Ő olyan ember, aki a hálószobában, kérésre se lenne hajlandó úgy durvulni ahogy néha szeretném.
6/7 anonim válasza:
Én örökre, sajnos a nők nem perverzek... 41F
7/7 anonim válasza:
Én a harmadik randin (amikor már tudtam, hogy ebből lesz valami - és lett is) már pedzegettem a dolgot, a barátom viszont sokáig (egy hónapnál több ideig) várt azzal, hogy beszéljen erről, sőt, fél év után is derülnek ki dolgok (pedig egyik sem vészes szerintem, elfogadó vagyok ezzel kapcsolatban)... Kicsit még mindig tart attól, hogy bolondnak nézem (nem adtam okot arra, hogy ezt higgye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!