Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy azt éreztétek, hogy szimpatikusak vagytok valaki számára, de valamiért próbálja ezt eltitkolni előletek? Miből vehető ez észre, és mi lehet az elfojtás oka?
Elfojtás oka talán az, hogy sok szemétláda nő úgy reagál sz egész estre, hogy jajj a "Józsi barátom" nyomul rám, akkor már egy sz a r ember...
Nem tudom melyik a jobb, ha én elfojtom a nőszemély előtt akivel egyébként jóba vagyok, hogy nehogy emiatt megromoljon a kapcsolatunk, vagy bekockáztatom a "barátságunkat" hátha alapon...
Amúgy szimplán ez a baj a mai nőkkel, nem vagyok sírós típus, de van aki miatt jó ideje sírok, mert egyébként alap járaton kedves volt velem.
Lehet vitatni, viszont nektek nőknek is a mostani fiúk/férfiak felé kell adni impulzusokat, hogy bocsi, de nem, attól még maradhatunk barátok vagy ismerjük meg egymást jobban.
Szét lehet nézni, hogy mennyi egyedülálló férfi van a nagy világba, lehet jó képű, meg tehetős is, de lelkileg annyira tönkre van téve, hogy egy nőt nem mer megszólítani, nehogy elküldje a halál nagy büdös micsodájára a nő.
Szóval nők, ti is változzatok meg!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!