Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadikos korodban verted ki először? (5. oszt 6. oszt?) A fiúk ebben a korban tényleg az öltözőben a hokizásról beszélgetnek?
Figyelt kérdés
aug. 17. 15:43
11/24 anonim válasza:
Még fiatal vagyok. 20as.
De azok jók voltak!
12/24 anonim válasza:
Én 6. Voltam.
Nem beszeltünk róla.
De volt egy hülyegyerek az mindenkktől kérdezgette hogy van már gcid? Van mág gcid? 😂
13/24 anonim válasza:
5.-ikes koromban.Osztársam a faterja VHS prnóját kölcsönadta. Csak annyit beszéltünk róla,hányszor élveztem rá.
14/24 anonim válasza:
Én már negyedikes koromban is csináltam, de nem úgy mint most. Fogalmam sem volt hogy pontosan mit is csinálok. Az öltözőben pedig soha nem volt ez téma, vagy túl jól neveltek voltak a többiek, vagy túl szégyellősek :D
15/24 A kérdező kommentje:
14 Hány éves vagy?
aug. 20. 06:48
16/24 anonim válasza:
12 évesen, hatodikosan vertem ki először. És igen, ekkortàjt gyakran volt téma, bár nem mindennap.
21f
17/24 anonim válasza:
Hát én már óvodában masztiztam, de kézzel kiverés az kb 6-7. Osztálytól történt. Osztálytársaimmal nem beszéltem erről, de unokatesómmal rendszeres téma vt :)
18/24 A kérdező kommentje:
Mit beszéltél az unokatesódsal a témáról?))
aug. 20. 12:19
19/24 anonim válasza:
5-6 évesen óvodától kezdve rendszeresen kivertem, anno még az óvónénikre :)
12 évesen jött meg a g@cim
13 évesen szőrösödtem
valamikor ilyentájon jött le először a fitymám a makkról, hú de megilyedtem, nem tudtam hova tenni hirtelen
29/F
20/24 anonim válasza:
az iskolában a tanítónő seggét is folyton néztem, szép nő volt, most is az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!