Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalon èrdemes partnert keresni Cnc-ről való beszèlgetèshez, kèsőbb esetleg konkrèt játèkhoz/viszonyhoz is?
Nőkènt, heterokènt èrdeklődnèk a tèma iránt, bdsm-hez kapcsolódóan ill. azon belül èrdekel. Olyan internetes oldalt keresnèk, ahol nem csak a legprimitìvebb emberek vannak, hanem akik tudnak ügyesen bánni azzal, amit a termèszet adott nekik, ill. a pszichèjükkel. Èn fiatalabb vagyok, de inkább idősebbekkel (min. 35, de inkább 40 feletti partnerrel beszèlgetnèk).
Itt nem keresnèk partnert, mert ahhoz túl anonim ès nem elèg megbìzható a gyk platformja, szóval lègyszì, tènyleg olyan oldalt ìrjatok, ahova èrdemes beregisztrálni.
Nézd, primitív emberekbe bárhol belefuthatsz, erre nincs szűrője egyetlen oldalnak sem és érdeke sem fűződik hozzá, hogy ilyet használjon. Az ilyen oldalak reklámokból, tagdíjakból, stb. élnek és abban érdekeltek, hogy minél több embernek tudják értékesíteni a felületüket. A minőség és a mennyiség pedig tudjuk, hogy ilyen esetekben fordítottan arányos.
Szerintem amúgy ez az oldal is alkalmas ilyenre, éppen az anonimitás miatt, amit bármikor fel lehet adni. Pár privát üzenetváltás, aztán ha szimpatikus valaki, akkor kérheted a képcserét, videó hívást... mindezt teljesen ingyen.
Ha tennél kivételt, beszélgessünk, és meglátjuk. :)
38 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!