Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Törődjek ebbe bele??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törődjek ebbe bele??

Figyelt kérdés
19/L vagyok és az a helyzet, hogy sajnos nem kezdeményeznek nálam a fiúk. Egy kezemen meg tudom számolni hányan próbálkoztak eddig nálam de ők is 4-5 évvel fiatalabbak nálam. Nagyon vágyok viszonzott szerelemre próbálok adni magamra a tőlem telhetőt meg teszem. Viszont az a típus vagyok hogy nem tudnék kezdeményezni sosem mert úgy gondolom ez a férfiak dolga. Kívánom a szexet is óriási libidóm van, 3 éve masztizok kb csak a csiklómat izgatom de már egyáltalán nem könnyít rajtam ez sem, egyrészt azért mert rosszul érzem magam utána méginkább felerősödik bennem az az érzés hogy nem kellek senkinek stb. Nagyon el vagyok keseredve…
2024. aug. 17. 11:17
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

#38 persze, lehet élni úgy is hogy közben egyre inkább olyan lesz mint egy fagyasztott kóró, és lamentálni hogy miért nincs még 45 évesen se senkije.

Szíve joga.

2024. aug. 17. 15:14
 42/45 anonim ***** válasza:

41.

2 külön dologról beszéltek, ennek semmi értelme így.

2024. aug. 17. 15:16
 43/45 anonim ***** válasza:
#42 pedig összefügg a két dolog.
2024. aug. 17. 15:20
 44/45 anonim ***** válasza:

43.

Csak ha ezt akarod belelátni.

Lehet ez a vége ha így áll a dolgokhoz de több példát láttam már ami nem így végződött. Nem mindenkinek ugyan az és ugyan annyira fontos mint neked

2024. aug. 17. 15:27
 45/45 anonim ***** válasza:
71%

Jóval idősebb is vagyok Nálad, ráadásul pasi, aki még nem is jó pasi, de azért lenne tanácsom.

Szerintem az, hogy a pasi kezdemenyezzen normális elvaras a reszedrol, DE: a nő feladata, hogy jelezze, hogy nincs ellenére a közeledés. Ha nincsenek ilyen jelzések, akkor a pasik nem fognak próbálkozni. Ha van, akkor legalább egy ártatlan, de léleképítő flört elindul. Még így negyven felett is...

2024. aug. 17. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!