Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy törödjek bele abba hogy akibe szerelmes lettem lány más fiúval dug?
Nem engem választott és nagyon rossz érzés.
Ha esetleg egyszer összejönnék ezzel a lánnyal akkor mindig az fog eszebe jutni hogy korábban helyettem egy másik fiúval szexelt?
Ha tényleg szereted, akkor örülj a boldogságának… Akit én szeretek, Ő is mással van, de én nem tudnám ennyire boldoggá tenni mint ez a pasi, mert minden téren jobb nálam.
Ez van… Régebben szomorú voltam emiatt, de már örülök is neki, mert megérdemli hogy boldog legyen.
Ha tökös lennél, akkor nem törődnél bele. Odamennél a csajhoz simán akkor is, amikor ott van mellette a barátja. Lenne érzéked ahhoz, hogy a csaj számára szimpin kommunikálj. Éreztesd vele, hogy sokkal férfiasabb vagy, mint a mostani barátja.
A fellépésed meg olyan lenne, hogy a csaj barátja nem is nagyon merne pattogni. Ha kezdene, akkor gyorsan leoltanád úgy, hogy a csaj is azt érezné, hogy a barátja a kötözködő, mert ti most csak kellemesen elcsevegtek.
Ha meg a srác elkezdené rád emelni a kezét, akkor szépen adnál neki egy gyomrost. Utána barátságosan felsegítenéd, és mondanád neki, hogy jól vagy öreg, bocs ezt te provokáltad ki. :)
Kb. így kell egy riválist kezelni 18 éves kor előtt...
Kedves 6-os!
Teljesen jól kezelted a helyzeted.
Én is jártam már így , nem is egyszer.
Irtó szerelmes voltam a lányba , de voltak más fiúk is , akiknek tetszett és ezt a lány tudtára adták azok is .
A lány tehát bőven választhatott a fiúkból .
Hiába voltam szimpatikus a lánynak és töltöttünk együtt 4-5 órát naponta , ő még is más fiút választott .
De a lány mindig hívott , hogy menjek hozzá mert olyan egyedül érzi magát ha nincs ott vele épen az a másik fiú .
Persze folyamat be próbálkoztam nála , meg simogattam a combját s fenekét , de ekkor rám szólt , hogy most állj le !
A legszörnyűbb az volt , mikor a lánynál voltam és megérkezett az a fiú , akivel végül is kefélni szoktak .
Egy öntelt , nagy képű és nagy szájú srác volt !
Mintha ott sem lettem volna , a lányt le smárolta , magához ölelte és jól megpaskolta előttem a fenekét , majd be nyúlt a lány szoknyája és később a pólója alá is , mind ezt úgy hogy a lányt felém fordította !
A lány többször rám nézett és csak mosolyogva , hagyta magát annak a fiúnak !Ekkor felálltam és dühösen távozni készültem , a lánytól annyit kérdeztem kifelé menet , hogy miért hívtál magadhoz !?
Távozás közben ki kísértek a kapuig , de közben megérkezett a másik fiúnak a barátja is .
Szevasz haver , mizú minden oké ? - kérdezte a megérkezett barátja .
Erre a lány barátja : persze oké hát , gyere már közelebb , ezt nézd meg öcsém milyen csajom van .
Hú ez igen tesó , mondta neki a másik .
Erre ismét megszólalt nagy büszkén a lány barátja : na nézd csak , majd a lányt forgatni kezdte s felemelte a szoknyáját hogy a másik fiú is láthassa . Na mit szólsz hozzá tesó , ezt nézd meg milyen feszes feneke van és ide nézz micsoda mellek , na ne szégyenlesködjél már , mit majrézol , gyere és fogd már meg !- mondta a barátjának a másik fiú .
Ere a két fiú neki szorította a lányt a kapunak , az egyik a melleit simogatta és a nyakát puszilgatta , még a lány barátja a lány fenekét és punciját simogatta a szoknya alatt és a száját csókolta a lánynak .
Szörnyű látvány és érzés volt , hiszen én nagyon szerelmes voltam abba a lányba .
Majd valóban távoztam a helyszínről !
Később ismét el csábított a lány ő hozzá , mondván , nincsen otthon senki , csak mi ketten leszünk .
Majd ismét érkezett a másik két fiú , szóltak a lánynak hogy menjen ki kicsit , akarnak vele beszélni . A lány ki ment , mindjárt jövök vissza , mondta nekem .
Aztán a lány visszajött hozzám és azt mondta : most egy kicsit elmegyek , ne menj el mert sietek vissza jó . És el ment a két fiúval .
Elég hülyén éreztem magam , főleg amikor megérkeztek a lány szülei és senki nem volt otthon , aki család tag , csak én egyedül .
A lány visszajött hozzám úgy 2-3 óra múlva !
Te meg hol jártál , mi tartott ennyi ideig ? - kérdeztem a lánytól .
Semmi különös ! - felelte .
Magyarázattal tartozol nekem , amiért így ki toltál velem ! - mondtam neki .
Ere a lány mérges lett , és így felet nekem : hát jól van ha annyira tudni akarod ! - képzeld elvittek egy nagyon szép helyre , egy tó hoz !
Ere én : és nem kellett volna szólnod , hogy te hülye gyerek , ne várjál rám , mert mostanában nem jövök !?
Még is mi a fenét csináltatok ott órákon át mi ?
Ere a lány : képzeld , csak jó alaposan meg lettem kefélve a csónakban és tó parton is , de mivel nem figyeltünk az evezőkre , azok így a vízbe estek s idő kellett mire kiértünk a partra ! - válaszolta .
Majd hozzátette : na most már tudsz mindent nem !?
Ere én: igen , most már mindent tudok , azt is hogy én többé nem jövök el hozzád , legyél boldog azokkal a fiúkkal , szia !
Ha belegondolok hogy mennyire vak voltam és mennyire hülyét lehetett belőlem csinálni akkor , hm : ma már el sem hinném ha nem történt volna meg mind ez .
De akkor nagyon szerettem azt a lányt s nagyon fájó pillanatok voltak ezek a kellemetlen dolgok számomra , de nagyon bíztam benne , hogy észre vesz engem is és rá fog jönni , hogy én vagyok az a fiú , aki igazán szereti őt és aki nem alázza porig , főleg mások előtt !
De a rózsaszín ködtől , akkor nem láttam csak azt a lányt , éjjel s nappal egyaránt .
Amúgy ma már nem foglalkozok azzal , hogy én előttem mennyi fiúval és kikkel volt és mennyiszer dugták meg azt a nőt , akivel megismerkedek .
Megtanultam külön választani a múltat a jelentől .
Elnézést ha hosszúra sikerült a történet bizonyos részlete .
3/ - Az én kapcsolatom is hasonló okok miatt ért véget , részben .
Én szegény voltam s mellettem csak nélkülöznie kellett volna a barátnőmnek , holott arról álmodott ha megházasodunk , építünk egy szép nagy házat , lesz egy csodás autónk , sokat utazunk , nyaralunk , sok sok időt töltünk el egymással a hétköznapokban és hétvégéken egyaránt , minden nagyszerű lesz , csak élvezzük az életet stb !
Több éven át tartó , boldog kapcsolat volt a miénk , még el nem magyaráztam neki a szomorú valóságot , hogy de drágám , jelenleg van összesen 500 ezer forintunk , ami nem gyarapodik , csak kopik igen rohamosan .
És ha azt akarjuk , hogy legyen némi , csak tartalékunk , akkor sokkal mérsékeltebb életet kell élnünk .
Majd több alkalommal is át gondoltam mindent , a lehetséges jövőnket és lehetőségeinket .
Majd beszéltem vele és közöltem a tényeket , hogy én nagyon - nagyon szeretem őt és mivel ismerem a vágyait , amit én talán soha meg nem tudnék adni neki a szexen kívül pl: anyagi biztonságot és az ezzel járó boldog és kényelmes életet , ezért ara kértem meg , hogy keressen magának olyan férfit , aki minden téren boldogabbá tudja őt tenni , mint én , mert ő egy nagyszerű nő , aki jobb életet érdemel , mint amiben mellettem része lehetne .
Sokat sírt és lassan ért véget a kapcsolatunk , mert kölcsönös volt a szeretetünk egymás iránt , de megértette végül és bár több férfival volt még utánam , mire talált magának olyant , akitől mindent meg kaphatott .
Ma egy menő vállalkozó felesége és boldog házasságban él ezzel a férfivel , semmiben nem szenved hiányt , mindene meg van .
Én pedig nagyon boldog vagyok , hogy végül így döntöttem és volt barátnőmet is erre kértem , hogy egy olyan embert keressen , aki jobban megérdemli őt .
Hihetetlen , de nagyon boldog vagyok , mert tudom hogy a volt barátnőm is nagyon boldog azzal a férfivel , aki jelenleg a férje , aki tudja őt úgy kényeztetni , ahogyan én soha nem tudtam volna !
A lényeg , ha volt barátnőm boldog , akkor én is az vagyok !
Nem bántam meg , hogy így alakult .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!