Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet szerelmes vagyok belé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Egy fiúról tudom hogy jelenleg nem akar kapcsolatot. Én viszont szeretnék egyet, és ezt ő is tudja. Az a helyzet hogy én belé vagyok szerelmes. Sajnos elvesztettem a fejem és egy indulatos vita után lefeküdtünk. Pedig alapjáraton, higgadtan tudom hogy nem kéne ágyba mennem olyannal, akinek nem kellek kapcsolatra. Mi az oka annak hogy nem ment nemet mondani neki és nég most is lenne "ahhoz" kedvem?

2022. dec. 3. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet szerelmes vagyok belé?"

"Az a helyzet hogy én belé vagyok szerelmes"

Szerintem ezzel mindent megválaszoltál.

2022. dec. 3. 21:18
 2/8 A kérdező kommentje:
De ez csak megérzés... kíváncsi vagyok a leírtak alapján tí kívülállóként hogy látjátok
2022. dec. 3. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmes vagy belé, hanem vonzódsz hozzá, nem mindig egyenlő a kettő.
2022. dec. 3. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látok beléd, neked kell tudni, hogy mit érzel. Valószínűleg bejön neked az mellé amit érzel, de nem lettél kevesebb attól, hogy lefeküdtél vele.
2022. dec. 3. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy vonzódsz hozzá, kívánod. Ehhez semmi köze a szerelemhez.

47F

2022. dec. 3. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes lennél bele akkor szerintem nem feküdtél volna le vele, amíg nem vagytok kapcsolatban. Ez inkább erős vonzodás.
2022. dec. 3. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát rohadtul szeretnék így vitatkozni nőkkel...
2022. dec. 3. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Veszekedhetünk egyet? Bármilyen témában jó vagyok, párnacsata is jöhet a szex előtt.
2022. dec. 4. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!