Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi vonzóbb lesz attól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi vonzóbb lesz attól ha tudják róla hogy több nőt is érdekli esetleg szerelmesek belé?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 00:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Az emberek többségét nézve általában igen. De ez nem jelenti hogy minden nő számára vonzó lesz. Van olyan akinek emiatt pont nem lesz annyira vonzó.
2022. dec. 29. 01:43
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Hallottam egy tudományos kutatásról, hogy a nőket jobban vonzzák a házas férfiak, mint a szinglik. Szerintem a kérdésedre a válasz egy egyértelmű igen.
2022. dec. 29. 01:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is így gondolom, tapasztalom.
2022. dec. 29. 06:44
 4/19 anonim ***** válasza:

Mikor párkapcsolatban vagyok, folyamatosan jönnének a nők.

Ha egyedül vagyok, kb le se tojnak, szóval a válasz:

Igen!

2022. dec. 29. 08:34
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Részben igen, az emberek hajlamosak mások értékítéletét átvenni, ahhoz idomulni. Ami viszont nagyon kontraproduktív: ha valaki fényezi magát mekkora csajozógép de közben meg egy pukkasztott nulla.
2022. dec. 29. 08:48
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy elhiszi róla a nő hogy nagy csajozós, ugyan nem erti mit esznek rajta de ha más csajnak kell neki is?
2022. dec. 29. 12:07
 7/19 anonim ***** válasza:

Ez csak az IQ light lányoknál jön be szerintem :D

Engem pont nem szokott érdekelni, h a pasi hány nőnek jön be, sőt, számomra inkább taszítóak azok a férfiak, akiken csüngenek a nők... ezt nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Talán csökkenti a biztonságérzetet, a nők nagyrészének pedig az kell szerintem.

2022. dec. 29. 13:14
 8/19 anonim ***** válasza:
#7 Ez nem volt elegáns, és a tartalma sem vet rád jó fényt. A férfiak azon elenyésző kisebbsége, akikért a nők küzdenek, nem az "IQ light" nőknek jönnek be, hanem azoknak, akik státuszférfit akarnak maguknak. Ezek között vannak nagyon értelmes, nagyon sikeres nők is. Másrészt egy státuszférfit megszerezni még lehet szépséggel vagy rbancsággal, de megtartani már komoly teljesítmény pszichológia és egyéb területen is. Amit te pedig biztonságérzetnek hívsz, az csak egy másik kifejezés a kudarckerülésre. Pontosan tudod, hogy nem csak a nálad jobb nők állnak sorba ezen férfiak kegyeiért, hanem hogy ezek a férfiak sem tartanának egy patronnál érdemesre. Ezért választasz inkább olyan férfiakat, akik iránt a kisebb és kevésbé kompetitív az érdeklődők köre.
2022. dec. 29. 13:23
 9/19 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, én sajnos tényleg ezt tapasztalom, és azok a nők, akik kifejezetten küzdenek, általában nem kellenek :/

Számomra tényleg visszataszító az olyan férfi, akit vihorászó nők vesznek körül, ez van :D Ettől még nem érzem magam kudarckerülőnek.

2022. dec. 29. 13:53
 10/19 anonim ***** válasza:

#9 Neked az jön be, ha egy férfi nem tud megnevettetni egy nőt, és a nők kerülik a társaságát?

És miért nem érzed magad biztonságban egy ilyen férfi körül?

Csak mert az én tapasztalatomban (rajtam nem csüngnek a nők, de szinte mindig ők próbálkoznak be nálam) az "achiever" nők messze nem olyanok, amilyennek leírod őket. Ismerek jópár sztárorvost, menő befektetőt, stb. akiknek látom a nőit. Nagyon kevesen veszik el a röhörészős, nagymellű nővérkét vagy a titkárnőt. Megbasszák persze, de azért elvenni nem fogják. Amúgy ha megnézed a magyar "nagy emberek" feleségeit, kifejezetten ritka az a rihiröhi fajta; igenis a saját kasztjukból, max rangban sokkal lejjebbről választottak párt. Még a Várkonyi is ide sorolható, hiszen hiába névleg a leggazdagabb magyar a párja, a szakmája hasonló hozzá (közéleti prostituált).

Itt ahol én élek, Németországban, dettó ugyanez van: a jogász Olaf Scholz neje a közgazdász Britta Ernst, a fizikus Merkel egy szintén természettudós férjet tudhat magáénak, Schrödernek meg egy német közéletből való neje volt 2018-ig (amíg le nem cserélte egy koreai managerre, ami az ő jelenlegi szakmája is). De amúgy Csányi, Dézsi, Cser-Palkovics, Karácsony, Gyurcsány, Orbán, vagy más "nagy magyarok" feleségei sem idióták. Sőt, időnként jobb arcok is, mint a pasi. Mondhatnék másokat is, csak mivel ők nem közszereplők, nem akarom megsérteni a magánszférájukat. Egyébként sokan nem tudják, de Németh Szilárd felesége az egyik legaranyosabb nő, akivel valaha találkoztam.

2022. dec. 29. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!