Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi vonzóbb lesz attól ha tudják róla hogy több nőt is érdekli esetleg szerelmesek belé?
Mikor párkapcsolatban vagyok, folyamatosan jönnének a nők.
Ha egyedül vagyok, kb le se tojnak, szóval a válasz:
Igen!
Ez csak az IQ light lányoknál jön be szerintem :D
Engem pont nem szokott érdekelni, h a pasi hány nőnek jön be, sőt, számomra inkább taszítóak azok a férfiak, akiken csüngenek a nők... ezt nem tudom megmagyarázni, hogy miért. Talán csökkenti a biztonságérzetet, a nők nagyrészének pedig az kell szerintem.
7-es vagyok, én sajnos tényleg ezt tapasztalom, és azok a nők, akik kifejezetten küzdenek, általában nem kellenek :/
Számomra tényleg visszataszító az olyan férfi, akit vihorászó nők vesznek körül, ez van :D Ettől még nem érzem magam kudarckerülőnek.
#9 Neked az jön be, ha egy férfi nem tud megnevettetni egy nőt, és a nők kerülik a társaságát?
És miért nem érzed magad biztonságban egy ilyen férfi körül?
Csak mert az én tapasztalatomban (rajtam nem csüngnek a nők, de szinte mindig ők próbálkoznak be nálam) az "achiever" nők messze nem olyanok, amilyennek leírod őket. Ismerek jópár sztárorvost, menő befektetőt, stb. akiknek látom a nőit. Nagyon kevesen veszik el a röhörészős, nagymellű nővérkét vagy a titkárnőt. Megbasszák persze, de azért elvenni nem fogják. Amúgy ha megnézed a magyar "nagy emberek" feleségeit, kifejezetten ritka az a rihiröhi fajta; igenis a saját kasztjukból, max rangban sokkal lejjebbről választottak párt. Még a Várkonyi is ide sorolható, hiszen hiába névleg a leggazdagabb magyar a párja, a szakmája hasonló hozzá (közéleti prostituált).
Itt ahol én élek, Németországban, dettó ugyanez van: a jogász Olaf Scholz neje a közgazdász Britta Ernst, a fizikus Merkel egy szintén természettudós férjet tudhat magáénak, Schrödernek meg egy német közéletből való neje volt 2018-ig (amíg le nem cserélte egy koreai managerre, ami az ő jelenlegi szakmája is). De amúgy Csányi, Dézsi, Cser-Palkovics, Karácsony, Gyurcsány, Orbán, vagy más "nagy magyarok" feleségei sem idióták. Sőt, időnként jobb arcok is, mint a pasi. Mondhatnék másokat is, csak mivel ők nem közszereplők, nem akarom megsérteni a magánszférájukat. Egyébként sokan nem tudják, de Németh Szilárd felesége az egyik legaranyosabb nő, akivel valaha találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!