Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy felnőtt férfi valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnőtt férfi valóban bele tud szerelmesedni abba a nőbe, akivel lefeküdt egyszer?

Figyelt kérdés
Nem gondolnám, hogy olyan jó lennék az ágyban, bár a partnereim mindig élvezik, ezt látom, érzem. Viszont én nem az a fajta lány vagyok, aki kitart egy mellett, ezt meg is szoktam mondani mindenkinek. Mégis az embereknek kb 10%-a hirtelen megváltozik szex után, szíveket küldenek, illetve gyakran előfordul a féltékenykedés és az is, hogy állandóan velem akarnak lenni. Lehetséges, hogy valóban így belém szerelmesedjenek?
2019. júl. 7. 07:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen Persze. Miért ne tudna?

Ez kb olyan mintha azt kérdeznéd a meglátni és megszeretni igaz e.

Ez is ilyen csak másképp megdugni és megszeretni.

2019. júl. 7. 07:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt nevezik kéjvágynak, nem pedig szerelem.
2019. júl. 7. 07:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben hormonok szabadulnak fel, amik befolyásolhatnak dolgokat!
2019. júl. 7. 07:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez még nem jelenti azt h szerelmesek lennének beléd. Kevés olyan pasi van aki szeret osztozkodni. Akit egyszer ők megszereztek maguknak azt nem akarják h más is megd*gja. Ezért van a féltékenykedés.

Ne gondolt azért túl a dolgot.

L

2019. júl. 7. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Férfinál nem kellenek nagy érzelmek ahhoz, hogy szívesen rendszeresen dugjon egy csajt. Az ilyen csaj lelkével is kicsit foglalkozni kell, hogy amíg amíg a kezelt csajok listáján van, addig más pasasokkal ne jöjjön össze.

Ha pedig egy csaj ismerkedés elején azt mondja, hogy ő nem egy monogám alkat, akkor kb. minden férfi megállapítja róla, hogy na ez is tök egyszerű lehet, mert még ha így is van is, ezt értelmesebb nő nem hangoztatja. Innentől már a lelkének ápolásához sem kellenek szofisztikált módszerek.

2019. júl. 7. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szex nélkül is lettem már rövid időn belül nagyon szerelmes egy lányba, és én komolyan gondoltam.
2019. júl. 7. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!