Nem gáz a felnőtt pelenka szülés utánra? Illetve olvastam már, hogy valaki papírtörlővel törölközik odalent szülés után, valóban praktikus? Vagy már túlzás?
Én is a nedves törlôkendôre szavazok.
Nekem nem pelenkám volt, de az egyik szobatársamnak igen. Császáros voltam, így elég volt a Chicco-s szülés utáni betét, de ha lesz tesó, szerintem pelenkával fogok készülni én is.
Nem gáz, miért lenne. Én is tena pants-ot vittem, de olcsóbb is jó.
Nedves törlő jobb. Rossmann-os rózsaszín extra sensitive nedves wc-papírt vittem.
Nem gáz, nekem is jobb lett volna az. A papírtörlő azért jó, mert nekem csurom vér lett a törölközőm, és naponta küldhettem haza mosni.
Én úgy készülnék, hogy pár db pelenka éjszakára, és tena lady super nappalra.
Én nem Tenát vittem,de megbántam.A felnőtt pelenka a legjobb választás.
Baba törlőkendőt használtam én is.Akkoriban a tesco zöldet.
Még nem szültem, de elég erős volt mindig a menstruációm, én abban a pár napban is wc papírt használtam tusolás után, ne legyen olyan a törülköző.
Most 29 hetes terhes vagyok, tena lady maxi night-tal készülök, ami hátrafelé kiszélesedik. Meg ugyanigyen kiszélesedő allways éjszakai betéttel és persze nedves wc papírt is vettem. Császàrom lesz, nem tudom mennyire fogok vérezni, de ha összefügg a mensivel, akkor nagyon.
Nekem mindharom csaszar utan boven eleg volt az allways ejszakai betet.nem volt pedig drain csovem sem..a mensim mindig eros es hosszu volt pedig.altalaban mensikor 3 orat birt a super tampon es az ejszakai betet egyutt(ezt az egyik valaszolonak irom)
Szoval ez egyeni.
Ha betet mellett dontesz mindenkepp szarnyasat vegyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!