Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek szülőszobai...

Szerintetek szülőszobai cucchoz mi a praktikus? Ciki egy sima nylon zacsiba pakolni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem ciki!

Én mondjuk egy hátitáskába pakoltam!

2011. dec. 7. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Nagytáskába pakold a kórházi cuccaidat, egy szatyorba a táska tetejére pedig a szülőszobait. Ebben legyen wc papír, tusfürdő, törölköző, hálóing, köntös és egy bugyi amibe még otthon betétet teszel. Nálunk a nagy táska ment a szülőszobai szekrénybe amíg ott voltam, utána a szülésznőm vitte le a gyerekágyas osztályra.
2011. dec. 7. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem az utcai rohangálós válltáskámban(pelenkázós táskának is használom ezért elfért, mert kényelmesen nagy) volt a cuccom egy zaciban pluszban, mert azért volt mindig más is a táskában, pl tolltartó, jegyzett tömb, könyv, újság... Ezt az iratok, telefon miatt amúgy is vittem volna magammal, kicsi elfér, a nagy táskám már a kórteremben várt.
2011. dec. 7. 12:29
 4/8 krisztivan ***** válasza:
Én ill.mi is nagytáskában vittük a gyerekágyas dolgokat(azt sem tudom azt hova rakta apa)de a szülőszobára csak egy neylonszatyrot vittem be.Nem is kellett több.
2011. dec. 7. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy nagytáskám volt. Aznap amikor szülőszobára kellett mennem, akkor előtte bejött az ügyeletes szülésznő, és ő mondta, hogy pakoljak nyugodtan telefont és fényképezőgépet, meg papírzsepit (egy pici zacsiba raktam bele). Nálunk nem kellett sem hálóing, sem bugyi-betét, ezeket már mind a gyerekágyas szobában rendeztem.
2011. dec. 7. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekünk van itthon egy halom ajándékzacskó, azok a zsinóros fülűek, én olyanba pakoltam. De a nejlonzacsival sincs baj :) tök mindegy :)
2011. dec. 7. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:

A szülőszobára alig kell valami, úgyhogy nem ciki.

Esetleg az jutott eszembe, hogy ilyen strandtáska szerűséged ha van abba is pakolhatsz, vagy vannak ezek a szövet anyagú szatyor szerűségek (mindeflée színben van a piacon szoktam látni különböző méretben), valami Angel's felirattal az is elég kultúrált.

De egy normális szatyor is megteszi, senki nem azt fogja nézni.

2011. dec. 7. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Azt hiszem a szövetszatyor nagyon jó ötlet!
2011. dec. 7. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!