Szülőszobai-szülészeti képekkel rendelkezők, nálatok
ki fotózott? Ha nem az apuka mikor és hogy kértétek meg
rá az illetőt?
Figyelt kérdés
Apuka,szülésznő?!
Mobiltelefonnal lehet fotózni?!
Meséljétek el legyetek szívesek ez hogy működik és melyik kórházban szültetek.
Nagyon örülnék ha valaki a Dél-pesti kórházban szült volna így fotózgatás közepette apás szüléssel nagyon érdekelne a története akár priviben is!!!:)
2010. nov. 20. 16:23
1/7 anonim válasza:
Veszprémi kórházban a férjem kérte meg a csecsemős nővért, hogy fotózza le a kisfiunkkal, amúgy végig a férjem fotózott, mobillal és fényképezővel egyaránt!
2010. nov. 20. 16:30
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Mi kell ahhoz hogy apuci benn lehessen a szülőszobán szülés közben és elvághassa a köldökzsinórt?
Kinek kell szólni és mikor?
2010. nov. 20. 16:33
3/7 anonim válasza:
Nálunk egy apás szülőszoba van csak, ha az szabad szólok a szülésznőnek és ő behívja! A köldökzsinórt is gondolom időben kell jelezni, nálunk meg sem kérdezták el akarja-e vágni a férjem, így nem ő vágta, bár nem is vágyott rá... :)
2010. nov. 20. 16:36
4/7 anonim válasza:
Nekem anya jött velem be és ő fényképezett,és ő is vágta el a köldökzsinórt,amit az egyik szülésznő lefényképezett(mert épp ráértek és az összes nálam volt bent:)),de azt nem tudom hogy megkérdezték-e anyát hogy elszeretné-e elvágni a köldökzsinórt.
2010. nov. 20. 17:15
5/7 anonim válasza:
èn külfölödön szültem.
mi vittük be a szülöszobára a gépet, és mikor a mellemre tették akkor még ott kellett feküdnöm fél órát és akkor 2 képet csinált a párom, majd mikor levették rólam akkor a bába csinált egy képet és egy üdvözlökártyába beleragasztotta, meg csináltak egy láblenyomatot hozzá.
szülést nem fotoztuk, csak én akartam 2 képett az elsö pillanatokról. amikor rögtön kivették nem csináltunk mert a párom utálja a véres dolgokat és úgy ült hogy a kezemet fogta de ne láson sokat.
2010. nov. 20. 17:46
6/7 anonim válasza:
Szerintem még szülés előtt egy alkalomkor az orvosoddal beszéld meg, hogy mi a tervetek a fényképezéssel kapcsolatban. Vagy a korház szülészetét, ha nem tudod pontosan kinél fogsz szülni.
Ne akkor kelljen döntés elé hozni bárkit, mikor már dolgoznak nagyon. És ti se izguljatok el ne maradjon a kép.
2010. nov. 21. 01:59
7/7 anonim válasza:
Én a Sote I.-en szültem császárral.A vajúdás alatt a szülőszobában a a párom csinált pár képet.Amikor kiderült,hogy császár lesz átmentünk a műtőbe-oda is bejöhetett a párom.Amikor megszületett a kisfiam akkor abban a pillanatban (még nem vitték sehova) csinált Apa róla pár képet-a szülésznő kezében volt csupaszon :) Aztán elvitték megmérni,felöltöztetni stb oda ment a párom is és onnan már Ő hozta vissza.Amíg engem varrtak Ők odajöttek hozzám (a fejemhez) és a mind a hármunkról csinált pár képet a szülésznő.Nem beszéltük meg,ő ajánlotta fel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!