Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi vonzóbb lesz attól ha tudják róla hogy több nőt is érdekli esetleg szerelmesek belé?
Nem, egyáltalán nem az jön be, ha egy férfi nem tud megnevettetni egy nőt :) de én pl tuti nem másznék rá a munkahelyemen a gazdasági igazgatóra, vagy a tulajdonosra, ezzel ellentétben sokan mások igen, és nem is rejtik véka alá. Erre gondoltam.
"(rajtam nem csüngnek a nők, de szinte mindig ők próbálkoznak be nálam)" tehát, ha jól értem, többször próbálkoznak be nálad a nők, mint fordítva. Szerintem ez nagyon szomorú, és kiábrándító. Nem feltétlenül a te szemszögödből persze.
#11 Kiábrándító?
Sok olyan tulajdonságom van, amit egy korombeli (kora harmincas) nő ideáltipikus partnernek képzel el. Biztos anyagi háttér, szerteágazó érdeklődés (nőket foglalkoztató dolgokban is), iskolázottság-műveltség, kiegyensúlyozott - megbízható, de mégis szórakoztatóan polgárpukkasztó - személyiség, 180 feletti magasság, igényes öltözködés, magabiztos fellépés, sikerorientált világkép; ezek azok a dolgok, amiket - nem egy rihiröhi, hanem - egy középosztálybeli, értelmiségi nő vonzónak tart. Nincs ebben semmi furcsa, hogy 2/3 - 1/3 arányban próbálkoznak be nálam nők, illetve próbálkozom én be nőknél. Az sem nagyon érdekli őket, hogy egy boldogtalan házasságban élő feleség kezéről kell lecsapni.
Amúgy szerintem a gazdasági igazgatóra vagy a tulajdonosra akkor "mássz rá", ha kedveled őket. Akkor ne, ha nem. Ez ilyen egyszerű.
Igen, ezek vonzóak lehetnek. A nők részéről ez a rámászás számomra akkor is kiábrándító
#13 De mi ábrándít ki benne?
Nem akarok a vita kedvéért olyat mondani, amivel nem értek egyet. Azt a típusú "rámászást", ami tipikusan menőcsávók és buta ribijeik, illetve golddiggerek és dinnyésmerdzsós hasas pasasok között van, azt én sem szívlelem. Na meg azt sem, amikor valaki nyíltan enged a szexuális ösztöneinek alákínáló, kizárólag a képzelt (vagy valós) külső értékeiket lobogtató nőknek.
De mondom, én azt látom, hogy ezek az éjszaka pillangói csak keringenek a lámpás fénye körül. Reggelre semmi sem lesz a dologból. Esetleg bent ragadnak a búrában, és pár nap után ér véget a kaland.
Számomra a kezdeményezés férfias, ezért kiábrándító, ha egy nő teszi ezt meg.
Egyszer randiztam egy pasival, (egyébként ő is élt Németországban), és azt mondta, h neki sokkal jobban tetszik az, ha egy nő kezdeményez, nem is érti, miért nem kezdemenyez több nő, külföldön ez természetes, stb. Számomra is megdöbbentő volt, hogy ezek után másodpercek alatt lett először közömbös, aztan pedig kifejezetten unszimpatikus ez a férfi :/
Persze, mindenkinek jólesik, ha megdicserik, kezdeményeznek nála, de én úgy vettem észre, h az ilyen nőket a pasik sem tartjak többre egy éjszakánál, max ego növelésre jók.
#15 Antipatikus. De amúgy értem, és én is így vagyok ezzel a túloldalról. Számomra a nők felnőtt emberek, és ha kiderül az egyikről, hogy nem képes alapszinten sem kommunikálni (pl kezdeményezni, ha szeretne valamit, kifejezni az érzéseit, gondolatait, stb) azzal én sem tudok - és nem is akarok - mit kezdeni.
Az észrevételed is helytelen, nekem semmi különbség nincs abban, ha egy nő kezdeményez, vagy ha én; ráadásul mi van abban, ha valaki csak egy éjszakát akar? Mondjuk nőként? Szerintem ez teljesen oké, és érett viselkedésre utal.
Nem azert nem kezdeményez, mert nem tud kommunikálni :)
Számomra viszont van különbség abban, h melyik fél kezdeményez.
15.
"Számomra a kezdeményezés férfias, ezért kiábrándító, ha egy nő teszi ezt meg."
Szóval saját magadból kiábrándultál?
Nem, mivel nem kezdeményeztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!