Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert vagyok ennyire szuk?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire szuk? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Már a harmadik alkalommal nem sikerul a dolog. Az elso egyuttletunk lenne, viszont nagyon szuk vagyok es a parom nem tudja betenni a dolgot. Elotte nagyon felkeszultunk, volt kello mennyisegu elojatek is, szoval egyaltalan nem vagyok szaraz, sot.. A paromnak amugy 17 centis, es elvben az nem egy extrem meret hogy ennyire nagy gondot okozzon. Vastagsaga sem extrem. Egyszeruen az elejevel bemegy, faj nagyon, pedig nagyon kivanom. Sikosito nem kell. Nem tudom mit tegyek, o nagyon megerto de nem akarok csalodast okozni. Ilyenkor orallal fejezzuk be a dolgot. 19 leszek novemberben es mar szeretnem megelni ezt a dolgot.

2024. aug. 17. 10:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
51%
Cseréld le a pasit!
aug. 19. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!