Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert vagyok ennyire szuk?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire szuk? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Már a harmadik alkalommal nem sikerul a dolog. Az elso egyuttletunk lenne, viszont nagyon szuk vagyok es a parom nem tudja betenni a dolgot. Elotte nagyon felkeszultunk, volt kello mennyisegu elojatek is, szoval egyaltalan nem vagyok szaraz, sot.. A paromnak amugy 17 centis, es elvben az nem egy extrem meret hogy ennyire nagy gondot okozzon. Vastagsaga sem extrem. Egyszeruen az elejevel bemegy, faj nagyon, pedig nagyon kivanom. Sikosito nem kell. Nem tudom mit tegyek, o nagyon megerto de nem akarok csalodast okozni. Ilyenkor orallal fejezzuk be a dolgot. 19 leszek novemberben es mar szeretnem megelni ezt a dolgot.

2024. aug. 17. 10:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Részben osztom a 7-es véleményét (nem kell betologatni határozottan). Valamikor nálunk is az van, hogy nem arról van szó, hogy én vagyok túl szűk, hanem a párom farka nem elég kemény.
2024. aug. 17. 11:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen, hiába pontozzák le a 7-esnek is lehet igaza. Ha nem elég merev a pasi, úgy valóban nem megy be.
2024. aug. 17. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul, lehet, hogy a pasi nem is érzi, hogy nem elég kemény. (Az én párom szerintem nem érezte, mert egyből azzal jött, hogy az én puncim szűk, és máskor is volt már erre példa, hogy nem érezte egyszerűen). Én viszont éreztem a farkán, ahogyan próbáltam magamba begyömöszölni kézzel, sikertelenül.

11-es voltam

2024. aug. 17. 11:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyaljon és ujjazzon (először 1, 2, majd 3 ujjal) élvezésig, több orgazmusig is akár, hosszú ideig kényeztessen. Aztán rakjatok síkosítót a srác farkára, hogy becsússzon. De vehettek egy, a farkánál kisebb, dildót is, hogy félkészítsétek a hüvelyed a szexre.
2024. aug. 17. 12:31
 15/21 anonim ***** válasza:
4%
Házassag és az a tipusu mély szerelem nélkül nem megy, a test nem készúlt rá még, nem véletlenül vétkes a szex házassag előtt.
2024. aug. 17. 13:09
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Várjatok ezzel túrelemmel és még pár év, aztán esküvő és ha kell, tud a nőgyógyász segíteni. De szerintem 1-2 év és menni fog, ha a belső tartalom alakul, a test is fog
2024. aug. 17. 13:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#15-16 - igen, elképzelem a helyzetet, ahogy a Kérdező és párja nem tud lefeküdni egymással, másnap elmennek a hivatalba, aláírják a hazassági szerződést, és utána a lánynak nem fáj a behatolás.

Néha amúgy irigylem az ilyen valláskárosultakat, annyira egyszerű az életük!

2024. aug. 17. 14:12
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

17-es!

Ez az ember majd' mindegyik kérdés alatt ott osztja az észt😂😂

2024. aug. 17. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:
#17 LOL. kb ezt gondoltam én is. :D :D
2024. aug. 17. 15:21
 20/21 Oldfire ***** válasza:

Néha előfordul, hogy a szűzhártya nem tud átszakadni. Akkor tényleg orvosi beavatkozásra van szükség.

De szerintem inkább mindketten ráparáztok. Legyetek türelemmel és ügyeskedjetek tovább.

aug. 18. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!