Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy negyvenes-ötvenes nagyon jól kinéző hölgyek hónapokig-évekig fenn vannak a különböző társkeresőkön ? Ennyire nem találnak megfelelő társat maguknak, vagy ha tagadják is, kizárólag szexkapcsolatokra hajtanak?
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 19:30
2/9 anonim válasza:
Volt hozzá szerencsém.
2-3 szex, és ennyi. Túl sokat ne várj ilyen nőtől.
3/9 anonim válasza:
Nézz már szét a korban hozzájuk illő férfiak(khmmm) között hogy hogyan néznek ki. Na. Hát ezért.
4/9 A kérdező kommentje:
Hölgyként írtad,kedves hármas?
2022. okt. 30. 19:36
5/9 anonim válasza:
Válogatunk, mert megtehetjük. Bár én semmilyen társkeresőn nem vagyok fenn, de úgy gondolom a döntés és az elhatározás mindig a nő kezében van. Szóval nem minket választanak, hanem mi választunk.
6/9 anonim válasza:
5-s ezt sok lány szájából lehet hallani de persze nem így van🙂🤌 csak eggyesek ezt képzelik. Én is mondhatok passzt férfi létemre max le hülyéz egy hisztis "nő".
7/9 anonim válasza:
5-ös vagyok. Csak a saját példámat tudom mondani, hogy én válogatós vagyok. Nyilván kell valami, ami külsőleg megfog egy pasiban, de nekem a személyiség is fontos.
8/9 anonim válasza:
Két okból. Az egyik hogy irgalmatlan sok időt elvesz a beérkező levéldömping szűrése. Tökmindegy mit írnak ki magukról úgyis záporozni fognak a bepróbálkozók (akik közelében sincsenek annak amit keresnek de azért ctrl-c-vel elküldik egy nap 100 helyre ugyanazt), az idióták és a színvonal alatti figurák = 100-ból max. ha egy bejövő levél a talán érdekes kategória (elég időrabló folyamat a rengeteg levél törölgetése és megtalálni benne azt aki érdekes lehet).
A másik ok... a kereslet-kínálat egyensúlya. Ha a saját adottságaikhoz mérten sokkal jobbat keresnek az nem fog összejönni, mert nincs meg a "piaci egyensúly".
9/9 anonim válasza:
Amiért te sem jössz össze velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!