Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb mennyi idő volt miután...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mennyi idő volt miután végleg feladtad a keresést?

Figyelt kérdés

Kb hány év keresés után m, vagy hány száz nőnél való próbálkozás után adtad fel végleg, hogy valaha is lesz barátnőd/partnered

Számolni sajnos nem tudom, de nekem több száz megvolt az biztos, illetve több év is.

aug. 15. 16:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ez igaz. Pl a szüzességemet is itt az oldalon vesztettem el egy tőlem 15 évvel idősebb nővel. Meg alapvetően amikor volt valami, akkor a legelképzelhetetlenebb módokon volt.

Viszont érzem, hogy ahogy múlik az idő, már semmi sincs. Az utóbbi időben, pár évben már egyáltalán semmi.

Márpedig nekem hiányzik az érintés, hogy megsimogathassak más nőt. Ha nem mennék prostikhoz, erre esélyem se lenne.

"Valami gáz tuti hogy van."

- Valójában ez egy nagyon rossz hozzáállás. A jelenséggel nagyon sokat foglalkoztam, noha elsősorban politikai propagandák és tömeg hipnózis felépítésének mechanizmusában.

De ez a cikk nagyon jól ír róla:

[link]

Nem könnyű olvasmány. A legtöbben nem értik meg. De ajánlott.

aug. 15. 17:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem helikopterrel közlekedsz a jakhtod és a magánszigeted között, addig semmi esélyed sincs.
aug. 15. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!