Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyenge vagyok lelkileg ha már...

Gyenge vagyok lelkileg ha már két sikertelen próbálkozás után szinte feladtam a diákmunka keresést?

Figyelt kérdés
És elkezdtem úgy érezni hogy sose lesz diákmunkám. Idő is sürget mert nem sokáig lehet már
2022. febr. 14. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Manuális tesztelő vizsga után írod ezt? :D
2022. febr. 14. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen, az vagy. Meg gondolom úgy igazán nem is akarod ezt az egészet. Mert akinek szüksége van a pénzre, az nem adja fel 2 próbálkozás után...
2022. febr. 14. 13:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. A városodban létező összes diákszövetkezetnél jártál vagy pedig beadtad pl. a tesco-ba a jelentkezésedet vagy valamelyik gyárba?

Nemakarásnak nyögés a vége.

2022. febr. 14. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon. 2 elutasítás semmi, meglesz ennek a többszöröse is, de ha az első pár kudarcnál feladod akkor esélyed sincs semmire az életben. Embereld meg magad.
2022. febr. 14. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy megértem, nekem sincs semmi kedvem dolgozni ebben a velejéig romlott társadalomban. Nekünk fiataloknak elegünk van a kizsigerelő társadalomból. Itt lenne az ideje a UBI bevezetésének (Universal Basic Income) A legtöbb fiatal már alig akar dolgozni de szeretne normálisan pénzt keresni. Ne aggódj, nemsokára mi leszünk a felnőttek és emberbarátibbá tesszük a világot. én benned egy szabadságharcost látok. Nem az az élet értelme, hogy a napodat a gyárban töltsd le majd fáradtan, 0 pénzzel semmihez ne legyen az embernek kedve.
2022. febr. 14. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
5-ös vagyok. Ajánlom az r/antiwork subredditet. Sajnos most köznevetség tárgya lett a napokban, de hidd el, a legeslegjobb kezdeményezés, amit ember kitalálhatott.
2022. febr. 14. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyenge, csak nem vagy kényszerhelyzetben. Ilyenkor bárki elkényelmesedhet, hiszen nincs tétje igazán. Ha éhezne a gyomrod és megfagysz és kell egy meleg lakás, akkor te egész nap mentél volna mint az állat különben a tested szét haldoklik és az rohadtul fáj, ezért el akarod kerülni azonnal. Ezért minden energiád beleadod. Ez jó kis emberi ösztön.
2022. febr. 14. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
2 elutasítás az semmi. Próbálkozni kell, máshogy nem megy. Mielőtt megtaláltam a mostani állásomat egy rakat helyre jelentkeztem.
2022. febr. 16. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:

2 elutasítás? az semmi ahhoz képest, hogy egy suliban hány diákmeló lehetőség van.

a mekiben is mindig van felvétel, ott heti 20 óra a minimum amit dolgoznod kell, 1600Ft/óra. az havi 128000Ft. bőven elég egy diáknak, abból gimire autót is vehetsz simán. :) Az ügyesebbek így csinálják, a többiek meg nyafognak, hogy neki mennyi pénze van, de semmit nem dolgoznak.

2022. febr. 17. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Ez még csak a meki, egy komolyabb helyen, pl ha szakmát tanulsz gimiben akkor 2-3-4ezres órabért is kaphatsz. Az már havi 250ezer körül van, ha napi 4 órát melózol suli után :)
2022. febr. 17. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!