Depressziósnak érzem magam a sikertelen próbálkozásoktól? Mi segíthet pszichológuson kívül?
Egy alapos kivizsgálás segíthet. Nem kell megvárni az 1 évet, elmész dokihoz és mondod, hogy már évek óta próbálkoztok, de nem jön össze.
Ebbe lehet kapaszkodni, hiszen megtudod mi a baj, azt lehet kezelni, és máris közelebb vagy a teherbeeséshez.
Gondolom a pasi hallani sem akar a gyerek témáról, a nő meg azt hiszi, hogy élesben majd megváltozik róla a véleménye.
NEM FOG!
Mennyi ideje próbálkoztok?
Abszolút nem tudsz vele erről beszélni vagy csak arról van szó,hogy 0-24-be nem akarod ezzel traktálni?
Első négy válaszolónak köszi a 2 mondat alapján való ítélkezést… Ha nem tudtok vàlaszolni, miért kell írni?
Nyilván tud róla a párom, mindketten szeretnénk gyereket. Nem akarok neki napi ötször emiatt siránkozni, mert az rá is hatással van… hibásnak érzi magát, nem úgy bújunk össze stb.
Voltak kivizsgálások…
De nem ez volt a kérdés, hanem hogy mi segíthet ennek a problémának a feldolgozásában azon kívül, hogy pszichológushoz járok? Saját tapasztalatok is érdekelnek.
" Első négy válaszolónak köszi a 2 mondat alapján való ítélkezést"
Tessék? Én ítélkeztem feletted? #3 voltam...
Talán akkor normálisan kéne megfogalmazni, nem totál félreérthetően, 2 mondatban, és akkor nem ítélkezne senki...
Mi az hogy mi segít? Tereld el a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!