Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen feltételekkel vehetünk...

Milyen feltételekkel vehetünk részt lombikban? Feltétel előtte, hogy legyenek inszeminációs próbálkozások?

Figyelt kérdés
Főleg a debreceni ARC érdekelne. Az egyik petevezetőm el van záródva, majdnem egy éve nem jön baba.
2020. júl. 16. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha odatelefonálsz akkor biztos segítenek. Nekem 5 inszemináció volt előtte, de átjárható nekem a petevezeték. Ha mindkettő el van záródva akkor ugyebár egyből lehet menni, de így hogy neked 1 van, azt nem tudom. De én logikusnak gondolnám, hogy így is lehessen menni.
2020. júl. 16. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire türelmetlen, főleg, ha 1 év sem telt el. Sokkal nagyobb stressznek, megpróbáltatásnak, fájdalomnak tennéd ki magad. Hacsak nem múltál el 40, akkor nem éri meg.
2020. júl. 16. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem egészen friss élményeim vannak a debreceniekkel, írj nyugodtan privit, és elmesélek mindent. (Nyilvánosan volt már ejnye a gyk-tól miatta, így nem szívesen írok így le.)
2020. júl. 16. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Még próbálkozunk pár hónapot, de azért szeretnék képben lenni. :)

Utolsó, neked írok.

2020. júl. 16. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha gond van a petevezetőiddel, akkor az inszem is kihagyható. Ismerősöm endometriózis miatt fél petevezetővel él, nála is mondták, hogy az inszem átugorható. Logikus is, hiszen kisebb az esély a sikerre.

A többihez nem tudok hozzászólni.

2020. júl. 17. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!