Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Házi inszemináció tényleg...

Házi inszemináció tényleg működhet?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata vele?
2020. ápr. 28. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy buta vagyok, de mi az a házi inszemináció? Nekem volt inszeminációm, de ilyenről még nem hallottam.
2020. ápr. 28. 15:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kamu csak olvastam, hogy otthon simán fecskendővel megoldható. De lehet én vagyok buta és hiszékeny :)
2020. ápr. 28. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell fecskendő, ha ott a férjed? 😂

Vagy szex nélkül szeretnél teherbe esni?

2020. ápr. 28. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát elképzelni sem tudom, ez hogyan kivitelezhető. Hogyan gyűjti be egy nő a spermiumot? Még az, hogy befecskendezi, azt tényleg úgy történik, ahogy írod, de a begyűjtés....
2020. ápr. 28. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezt még hányszor kérdezed meg?
2020. ápr. 28. 15:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Semmi ilyet nem akartam, elnézést ha félreérthető volt. Egyszerűen csak olvastam egy ilyet és arra lettem volna, hogy lehetséges-e.
2020. ápr. 28. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
92%

Mi értelmeaz inszeminacio lényege, hogy a spermiumokat koncentrálják és a MÉHBE fecskendezik be. Ahhoz pedig egy vékony katéter kell, mert a mehszáj picike, néha feltárásban sem egyszerű felvezetni...

Ha csak egy fecskendővel felnyomja valaki magának a spermát, az pont olyan, mintha simán beleélvezne a férfi és kész...

2020. ápr. 28. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet olyan hatásos. Egyrészt a nőt végig UH-al figyelik, hogy mikor esedékes, ha kell gyógyszerekkel, injekciókkal növelik az esélyt. Mert, nem mindenkinek érik meg rendesen. Ha el van záródva az egyik petevezeték, akkor arra is figyelnek. A férfi spermáját "tisztítják", a nyákot leválasztják a spermiumról. A spermiumokat egy oldatba teszik, ami gyorsítja a mozgásukat és plusz energiával látja el. Katéteren keresztül a méhüregbe fecskendezik a megfelelő napon. Ezt otthon mégis hogyan lehet kivitelezni? Ráadásul milyen steril környezet és eszközök állnak rendelkezésre? Ha már gyerek nem is lesz, de a vége nehogy valamilyen csúnya fertőzés legyen...
2020. máj. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!