Inszemináción átesett LÁNYOK, hogy is kell a számolni próbálkozások számát?
Első alkalommal voltunk sikertelenül
Második alkalommal lefújva (hasűri folyadék miatt)
Harmadik alkalom: lefújva, mivel UH szerint túl voltunk a tószúrepedésen
Negyedik alkalommal: DUPLÁZTUNK, csütörtök, pénteki napon
Ötödik alkalommal: DUPLÁZTUNK, hétfőn és kedden
Mindez hány alkalom, hogyan kell számolni? 3 vagy 5? Most már mehetnénk-e lombikra? Szerintetek érdemes-e tovább folytatni? Bár már elkezdtük a leggyengébb Bemfola beadását.
U.i.: szeretném, ha megosztanátok sikereteket és sikertelen inszeminációtokat? Hanyadik alkalommal sikerült?
Ez egy szuper kérdés, tényleg kétértelmű........... Lehet 3., de akár az 5. is.
Egyébként az inszeminációt (pláne kis hormontartalmú gyógyszerrel) érdemes csinálni. Nem akarok hülyeséget beszélni, de volt ismerősünk, akit az orvos nem utalt be a lombikra, mert többedik alkalommal is sikertelenek voltak, de 7. vagy a 8. sikerült nekik, Talán azért, mert már annyira teli nyomták hormonokkal, hogy halmozódnak az esélyek. Sajnos nagyon kevésnek sikerül elsőre, másodikra, harmadikra már nagyobb az esély, de volt aki 10 vagy 11 szer ment el, mire sikerült.
Kitartást!
Nem ertem miert gondolja mindenki hogy a lombik annyira jo, csoda dolog.
A lombik csak vegszukseg eseten szabadna. Teljesen leterhelik, tonkre vagjak ezek a sok hormonok a szervezetet.
Szerintem 3.
De a dokidat kérdezd.
Én is dupla inszemen voltam 4 alkalommal és utána mehettem volna lombikra amire nem mentem.Egyéb ok miatt.De nem bánom egyáltalán.
Nem tudom hánynak számolják tényleg kétesélyes. Én a háromra tippelnek.
Nekem három sikertelen inszeminaciom vilt, utána mentünk lombikra
Ha nincs egészségügyi próbléma akkor sikerülhet az inszem.
De nálam volt.pco,ir,pm betegség.Férjem meddő.azoospermia
3-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!