Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb mennyi idő volt miután...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb mennyi idő volt miután végleg feladtad a keresést?

Figyelt kérdés

Kb hány év keresés után m, vagy hány száz nőnél való próbálkozás után adtad fel végleg, hogy valaha is lesz barátnőd/partnered

Számolni sajnos nem tudom, de nekem több száz megvolt az biztos, illetve több év is.

aug. 15. 16:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mesélj magadról külsőd foglalkozásod stb illetve hogy hogyan próbálkozol a lányoknál?

Feladni soha nem kéne

aug. 15. 16:30
 2/12 A kérdező kommentje:

Külső 180cm kb 70kg, amennyire az időm munka mellett megengedi igyekszem edzeni is rendszeresen. Ennyit a külsőről.

A foglalkozásom jelenleg acélipari terület (azaz kb 0 női kollégával).

Tehát mivel munkahelyen vagy hobbik terén 0 nővel találkozom ezért tulajdonképpen csak a net marad. Ahol meg soha nem is írnak vissza, vagy ha történetesen százból egy nő visszaír, akkor mindig az utolsó pillanatban kioffolják az élő találkozást vagy alapból nem is akarnak semmiféle élő találkozást.

Így lényegében be is zárul a kör.

Viszont öröm az ürömben, hogy mivel anyagilag szerencsére nem szűkölködöm, ezért szoktam néha prostikhoz menni (de elsősorban idősebb és teltebb nőkhöz, mert velük sokszor jobb a szex), máshogy semmiféle esélyem se lenne nők közelébe kerülni.

Nemrég egy hónapja kb egy 43 éves duci nővel voltam (örömlány) és emlékszem olyan szinten feltöltődtem, hogy utána egy hétig jól éreztem magam. Mivel korábban közel 1 éve egyáltalán nem voltam nővel, tulajdonképpen még hozzá sem értem nőhöz sem egyáltalán, mert semmi lehetőségem vagy esélyem sem lett volna rá.

Tehát nagyon ritkán elmegyek örömlányokhoz, mert úgy elviselhető.

Egyébként a nők terén nincsenek különösebb elvárásaim. Azaz egyáltalán nem vagyok válogatós. Kevesen is szokták elhinni, hogy mennyire nem válogatok és őket idézve "igénytelen" vagyok.

aug. 15. 16:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ideje olyan tevékenységet választanod, ahol vannak nők is. Ott szóba elegyedsz velük, dumáltok, de nem nyomulsz. Viszonylag hamar (pár alkalom utan) kiderül, kinek vagy szimpi. Légy laza, humoros, legyen önbizalmad, de ne légy beképzelt bunkó. Ennyi kb. A netes társkeresés halott ügy. Ott is csak az működhet, ha "véletlen" csetelésbe keveredsz valakivel.
aug. 15. 16:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok szerintem is elsőben próbálkozz, elfogsdsz egy tanácsot azzal kezdesz hogy utca boltba stb odamesz lányokhoz és beszédbe emegyedsz velük, nyugi az első néhány alkalom nem lesz könnyű de utánna megszokod és már sima ügy lesz, én középiskolában az egyik haverommal azt csináltam hogy tanítás után mindig leszolitottunk 10 10 lányt. Hatalmas önbizalmat ad, és a lányok szeretik amikor valaki leszolitja őket, nyilván nem nyomulósan...
aug. 15. 16:56
 5/12 A kérdező kommentje:

Régebben szólítottam meg idegen nőket csak úgy. De semmi sem lett.

Ha konkrét oka van, akkor meg szoktam egyébként is. Pl útbaigazítás, jegyautomata kezelés vagy hasonlók. Tehát önmagában nőkkel beszédbe elegyedni nekem nem gond.

De sajnos sosem lett semmi egyikből sem.

aug. 15. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát nem úgy kell idamenni mintha haverkodni akarnál...
aug. 15. 17:15
 7/12 A kérdező kommentje:

Ha megérzik, hogy komolyabbat akarok akkor azonnal vége, és egyből elutasítanak. Tehát úgy még annyi interakcióba sem bírnék kerülni.

Igazából egy ideje (kb egy-másfél éve) a prostikon kívül már egyáltalán semmilyen nővel sem tudok komolyabb interakcióba lépni.

Így elég nehéz nem feladni.

Viszont a prostikat nagyon-nagyon megválogatom. Így legalább ott náluk kielégülhetek és harmóniában és békében lehet a lelkem. Noha ilyesmi csak ritkán is van.

aug. 15. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Valami gáz tuti hogy van. Vagy a külsőd vagy a viselkedésed, hozzáállásod. De az is lehet hogy olyan nőket választasz akik valamilyen okból kifolyólag nem opciók...
aug. 15. 17:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Mondjuk a semmiből nem lehet valami.

Tehát ha nem is van lehetőségem vagy esélyem se egyáltalán, úgy nehezen is lehet akármi.

aug. 15. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad feladni, mert mindenkinek van párja. Ne a szórakozóhelyekre összpontosíts mert sztem. ott a legnehezebb. Sokszor a legelképzelhetetlenebb helyeken kacsint az emberre a szerencse. Ne add fel!
aug. 15. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!