Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy legyek szenvedélyes az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek szenvedélyes az ágyban? Miket csináljak? (29/L)

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta, hogy nem vagyok elég szenvedélyes. De nem mondja el, hogy pontosan mire céloz ezzel. Számotokra mi tesz egy nőt szenvedélyessé?
aug. 14. 22:41
1 2
 11/19 BohócKolbász ***** válasza:
41%

Simogasd erősebben, ragadd meg az izmait, marj az ujjaiddal bele a karjaiba, a hátába, a combjába.

Csók közben szívj, picit harapd az ajkait.

Lökd az ágyra, és úgy csomagold ki a ruháiból mint egy türelmetlen gyermek az ajándékát. :)

aug. 15. 00:13
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem mondja el mi nem tetszik, de reklamál, akkor egy bunkó! Keress mást!
aug. 15. 00:41
 13/19 anonim ***** válasza:
20%

Túl gátlásos vagy mint a barátnőm. Csak fekszel és várod a csodát, mintha saját szexualitásod nem is lenne...

Egy szenvedélyes nő tudja mit akar.

aug. 15. 01:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A szenvedély az nem abból jön hogy dugás közben a saját lábad közt hátrahajolva megnyalod a tökét is.. a szenvedély az más..
aug. 15. 01:51
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Add jelét annak mennyire élvezed. Akár hangokkal, szavakkal, ha ő van felül akkor simogasd a testét, fejét, markolj a hátsójára, akár húzd is néha magadra, hogy érezze hogy az úgy neked jó. Ha lovagolsz se csak monoton mozgás legyen, hanem néha csókold meg, vagy akár hajolj fölé és óvatosan harapd meg a fülcimpáját, vagy nyald meg, told a melleid az arcába stb. Szóval a lényeg, hogy aktív legyél és az ilyen apró interakciókból azt érezze, hogy te is nagyon élvezed amit csináltok. Ha egy nő csak fekszik az önmagában hiába élvezi közel sem annyira izgató, mint amikor ilyen apróbb interakciókkal színesíti a dolgot. 34/F
aug. 15. 06:50
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Élvezd a szexet, mond, hogy hogy dugjon, nyaljon, mit csináljon veled.
aug. 15. 07:58
 17/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem arról szól ez, hogy mennyire szenvedélyes, vagy aktív valaki. Amit a férfi látni akar a nőn, az féktelen, önző, impulzív vágy, amit a kisgyereken látni, ha érzi a süti illatát. Az a lényeg, hogy ezt lehessen látni rajtad, nem az, hogy hogyan mutatod ki, de megpróbálom példán keresztül szemléltetni.

A feleségemmel a legizgatóbb szexuális élményeim azok, amikor nem lett volna szabad, vagy alkalmas dugnunk, mégis megtettük. Miért? Mert ő egy kötelességtudó, szabálykövető, szégyellős, jó kislány, akit minden külső körülmény feszélyez. Amikor egy ilyen beállítottságú nő megengedi, hogy beleültessem a farkamba egy uszodai öltözőfülkében, az nála azt jelenti, hogy annyira beindult, hogy minden gátlását eldobta. Pedig nem volt sem aktív, sem szenvedélyes, mégis ugyanaz a hatás.

Talán még jobb példa közös életünk legizgatóbb szopás élménye: szülés utáni szex tilalom alatt egy teljesen váratlan pillanatban megállított, lerántott a a nadrágom, és leszopott. Nem voltam ráhangolódva, nem is volt túl kényelmes, mégis az lett legjobb. Hogy lehet ez?

Alapvetően nekia szopás egy közömbös dolog, csak a kedvemért csinálja, ezért hiába ügyes benne, nem találtam benne túlzott élvezetet. Ez az alkalom abban volt más, hogy ezt nem az én kedvemért csinálta, hanem magának. Nem engem akart kielégíteni, hanem a farkamat akarta a szájában. Ez meg minden technikát, szenvedélyt, bármit felülír.

Remélem, sikerült kifejezni, mire gondolok.

aug. 15. 09:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más vágyai vannak és ezeknek a kiélése a szenvedély. Tehát ha valaki arra vágyik, hogy borzasztó finoman cirógasd, vagy kicsit durvábban irányítsd az teljesen más. De alapvetően szerintem az borzasztóan szexi, ha látja rajtad a másik, hogy teljesen odavagy érte. Én azt is imádom, ha én vagy a partnerem ki is mondjuk ezt (pl. most ez nagyon izgató, szeretem ha ezt csinálod, kívánlak, stb.). Beszélj vele erről. Mire vágyik, mit tegyél, mit próbálna ki, te mire vágysz. Emiatt nagyon el tud mélyülni a kapcsolat és javulni a szex.
aug. 15. 10:02
 19/19 anonim ***** válasza:
18%
Hívj át, gyere át (ha mersz) vagy gyere el egyet sörözni és elmagyarázom
aug. 15. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!