Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogyha nem értem a női orgazmust és ezért nem is tudok kielégíteni senkit?
Abszolút nem vagyok jó pasi, szerintem legjobb esetben is 10/6 pontos lehetek…
Ennek ellenére kifejezetten sok lány/nő hívott már konkrétan randira, vagy kérdezett rá hogy járnék e vele… Sokszor kifejezetten szép, extrovertált csajok.
Nem tudom pontosan, hogy miért de van valami a kisugárzásomban, ami sokaknak szimpatikus… De én nagyon introvertált vagyok és van egy kis szociális fóbiám/szorongásom is.
Soha nem mertem elmenni senkivel randira, aki elhívott. Tudom, hogy ciki… De anonim felesleg erről kamuzni.
Összesen 5 alkalommal szexeltem, mind alkalmi volt.
Nem csak aktus által nem tudtam orgazmust okozni a partnereimnek, hanem orállal sem.
Furcsa, de én nagyon úgy érzem hogy nincs bennem elég szenvedély és ezért kellően fel sem tudom izgatni a nőket… Igazából mindegyik alkalmam egy kicsit kellemetlen volt, kínos.
De nem tudom, hogy akkor vajon miért fekszenek le velem…
Viszont az tény, hogy valahogy nem tudom ösztönösen hogy mit kéne csinálnom, hogy elélvezzenek a partnereim, olyan érzés mintha hiányozna belőlem valami.
Nagyon nehéz elképzelnem olyan szituációt, hogy orgazmust okozok, nem tudom miért…
De nem úgy viselkedek mint egy szűz, szerintem konkrétan nem bénázok, de valahogy nem tudok férfi lenni szex közben, olyan semmilyen az egész.
Nehéz megfogalmazni, remélem értitek…
Más is van így? Mi lehetne a megoldás?
24/f
Mondhatjuk, hogy hiányzik a szexuális motiváltság? Két dolog szokott lenni a háttérben :
1) önzőség , hogy nem érdekel jó-e a nőnek
2) bénaság/butaság
Az 1-es opció nem valószínű,hiszen azért tettél fel kérdést mert érdekel. 😉
A butasaggal nem lehet mit tenni. Az IQ nem fejleszthető. Jó hír hogy az EQ viszont igen.
Nem sertésből, de biztos hogy csak a csajok teste tetszik..?
A mit csinálj kérdésedre válasz: TANULJ! Én már 15 éves koromban alaposan elkezdtem magam művelni (akkor még csak elméletben), és minden nüansznyi részletre figyelek. Az Ördög a részletekben bújik meg.
Hogy nem érted a női orgazmust, az nem csoda; szerintem a legtöbb nő sem~. Illetve annyit tudok így a neten segíteni, hogy LAZÍTSD EL a nőt. Addig esélytelen hüvelyi orgazmust okozni. Ez a kulcs
F30
"A nők 99 százaléka sosem megy el, mégis csinaljak, eleve a női orgazmus sokkal gyengébb mint a férfi, szóval nem számít hogy nem mennek el"
Lefordítom magyarra: Elméletben sem tudok eleget a női szexualitásról, a gyakorlatban sem tudtam még nőt kielégíteni, és halványlila gőzöm sincs, hogy milyen is egy női orgazmus testközelből.
Alkalmi kapcsolatban kevés nő tud elélvezni. A megoldás a párkapcsolat, amikor meg van a bizalom, nincsenek gátlások, sok próbálkozás, egymás testének, igényeinek felfedezése. Csak azt tudom tanácsolni, hogy mindig próbáld meg, ne hagyd felizgatva a nőt, előbb utóbb sikerül.
A nőknek az a legrosszabb, ha egy férfi csak a saját örömével foglalkozik. Ők is kudarcként élik meg, ha nekik nincs orgazmusuk, akár hogy is próbálkozol.
Hagyjátok ezt a párkapcsolat maszlagot. Az orgazmushoz legtöbb csajnál több dolognak is teljesülnie kell (mint szükséges feltételek), de a párkapcsolat nem elégséges (sőt, nem is szükséges!) feltétel. Tapasztalatból mondom, több csajnak okoztam hüvelyi orgazmust párkapcsolaton kívül is, ráadásul volt akit előttem más pasik párkapcsolatban SEM tudtak kielégiteni. Szájjal sem. Tisztelet, bizalom, türelem, gyengédség, őszinteség. Ezek fontosak igazán (illetve a jó technika is, de ez nyilvánvaló)
3-as, ezt a 99%-ot szerintem hasraütésre mondtad. Szerencsére nem mindenki úgy áll hozzá a többi emberhez, mint te. Nagyobb is az átlagos siker arány, mint 1% 😉
F30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!