Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak hogyha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogyha nem értem a női orgazmust és ezért nem is tudok kielégíteni senkit?

Figyelt kérdés

Abszolút nem vagyok jó pasi, szerintem legjobb esetben is 10/6 pontos lehetek…

Ennek ellenére kifejezetten sok lány/nő hívott már konkrétan randira, vagy kérdezett rá hogy járnék e vele… Sokszor kifejezetten szép, extrovertált csajok.

Nem tudom pontosan, hogy miért de van valami a kisugárzásomban, ami sokaknak szimpatikus… De én nagyon introvertált vagyok és van egy kis szociális fóbiám/szorongásom is.

Soha nem mertem elmenni senkivel randira, aki elhívott. Tudom, hogy ciki… De anonim felesleg erről kamuzni.

Összesen 5 alkalommal szexeltem, mind alkalmi volt.

Nem csak aktus által nem tudtam orgazmust okozni a partnereimnek, hanem orállal sem.

Furcsa, de én nagyon úgy érzem hogy nincs bennem elég szenvedély és ezért kellően fel sem tudom izgatni a nőket… Igazából mindegyik alkalmam egy kicsit kellemetlen volt, kínos.

De nem tudom, hogy akkor vajon miért fekszenek le velem…

Viszont az tény, hogy valahogy nem tudom ösztönösen hogy mit kéne csinálnom, hogy elélvezzenek a partnereim, olyan érzés mintha hiányozna belőlem valami.

Nagyon nehéz elképzelnem olyan szituációt, hogy orgazmust okozok, nem tudom miért…

De nem úgy viselkedek mint egy szűz, szerintem konkrétan nem bénázok, de valahogy nem tudok férfi lenni szex közben, olyan semmilyen az egész.

Nehéz megfogalmazni, remélem értitek…

Más is van így? Mi lehetne a megoldás?

24/f

2022. jún. 19. 11:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Persze nektek férfiaknak a 100 százaléka elmegy mindig is.

Es viccet űztök abból hogy a nők meg csak szinlelik az orgazmust meghogy mát reg kihalt volna az emberiség ha a nőknek orgazmus kellene a teherbe eseshez… ami igaz is

2022. jún. 19. 12:33
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

11, mi ez a szexista duma?

1) a férfiak nem űznek ebből viccet. A többség nem. Aki igen az vagy éretlen kisfiú, vagy valami gonosz paraszt.

2) Sajnos nem mindenkinek van mindig orgazmusa, de ezt te honnan is tudnád 25-40 éves szűzként?

2022. jún. 19. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Vicces hogy sértésnek szántad a szuz jelzőt, miközben en büszke vagyok ra, hogy “férfiak” nem használhatják ki a testem hogy, miközben nekem semmilyen elvezetem nincs.

Nektek meg mindig van orgazmusotok, mivel úgy van kitalálva az egesz hogy ti 2 perc alatt könnyen elmenjetek. Az kell a gyerekcsinalashoz.

2022. jún. 19. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem sértésnek szántam, hogy szűz vagy. Talán rosszhiszemű vagy, azért gondoltad hogy még akartalak vele bántani. De azt lásd be, hogy semmilyen tapasztalatod nincs arról amiről beszélsz, és szinte biztos hogy az elméleti alapokkal sem vagy tisztában.

Tudod kb olyan ez, mintha valami civilizációtól távol élő kannibál bennszülött osztaná az észt a vegán étrendről

2022. jún. 19. 14:23
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Attól hogy valaki szűz még pontosan tudja hogy mi történik szex közben

Az történik hogy nektek el kell menni a gyerekhez, a nők meg le vannak szarva már eleve a természet által is.

Az meg hogy évtizedek óta poén hogy a nők nem élvezik a dolgot, az is tény

2022. jún. 19. 14:41
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

14:41-es te amúgy látens leszbikus vagy? Már bocsi, de vagy ez, vagy valami nagyon súlyos gyermekkori kisiklás magyarázná miért látod ilyen borúsan az egész szexualitást. Totálisan téves elképzeléseid vannak

1) A szex funkcióiról

2) az együttlétek indítékairól

3) az erotikus interakciók mikéntjéről, és ami ezeknél is súlyosabb

4) az emberi test és elme működéséről.

"eleve a női orgazmus sokkal gyengébb mint a férfi"

-Mire alapozod ezt az állításodat?

"Az meg hogy évtizedek óta poén hogy a nők nem élvezik a dolgot, az is tény"

- ez max az alkoholista rokonaid és disznóboxoló hájfej haverjaid között van így.

"Attól hogy valaki szűz még pontosan tudja hogy mi történik szex közben"

-Röhögök 🤭

Abbahagyom ... 😐

Eszembe jut 🙃😬 és

.

.

.

.

Nem bírom ki 😂🤣🤣

Ilyen otrombaságot is csak egy incel mondhat. Aki szűz az nem tudja, maximum sejtheti mi történik. Azt is inkább úgy technikailag. De neked FOGALMAD SINCS

Akárhogy is, egy szűz embernek az érzésről viszont fogalma sincs, mert nem lehet könnyen hasonlítani semmi más dologhoz.

2022. jún. 19. 16:50
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

- ez max az alkoholista rokonaid és disznóboxoló hájfej haverjaid között van így.

Gratulálok, ilyen egy igazi férfi… legalább ne névvel valaszolnal, ezután nem tudom ki lesz hajlandó diskuralni veled.

Eleve undorom a férfiakról, majd pont nekem lesznek “disznoboxolo” haverjaim… mi az egyáltalán?

Mi köze van annak hogy látens leszbikus vagyok e, ahhoz amit írtam?

Valóban vannak bi hajlamaim, ezért is tudom hogy megkapni egy not 10000x jobb lehet minthogy téged megkap egy férfi e ráadásul orgazmusod sincs

Hogy miért jobb egy férfi orgazmus? Mondjuk azért mert 2 perc alatt megtörténik, ráadásul gyanítom tudod hogy a férfi nemi szerv sokkal nagyobb mint a női.

Kicsit jobb érzés lehet behatolni egy nőbe, minthogy beléd hatolnak, amiből nincs orgazmus… na erre léphetsz valamit, de úgysem tudsz.

2022. jún. 20. 07:11
 18/19 anonim ***** válasza:
62%

16. 100%-ig egyetértek, szerintem tapasztalat nélkül nem itt kellene osztania az észt. Attól hogy 3,7-nek nem voltak kapcsolatai, nő létére nem kellene a nők 99%-át lemondani, ez női szemmel is szexista.

Tipikusan itt vezeti le a frusztrációt, hogy senki sem szeretné vele szexelni.

Tenni kell érte, nem sírni, kisanyám. 🫣👅😂

22/L

2022. jún. 20. 07:30
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
Ne az orgazmus mibenlétét akard megérteni, hanem tanulj egy kicsit az erogén zónákról és azok helyes ingerléséről. A többi már gyerekjáték.
2022. jún. 20. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!