Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak és hogyan, hogy azonnal megkívánjon a srác?
Figyelt kérdés
Pl filmet nézünk a kanapén, és random csókoljam meg szenvedélyesen. Vagy nézzek mélyen a szemébe. Ilyenekre gondolok. Valami ami szerintetek ellenállhatatlanul szexi. Fiúk, főleg tőletek várom a válaszokat.2020. aug. 13. 08:51
1/11 anonim válasza:
Az én barátnőm elkezd simogatni és egyre lejjebb megy a keze, majd elkezdi verni a farkam.
2/11 anonim válasza:
nekem pont elég lenne, ha a térdelésből feltérdelve nyúlsz valamiért, s a ruhád alól kivillan a puncid ;)
3/11 anonim válasza:
Tapasztalatból sajnos nem tudok beszélni, de fiúként biztos én kezdeményeznék, mert nekem ez a természetes. De ha már te kezdeményezel,akkor pl bújj hozzá jobban, kezd el a lábát simogatni, tedd a lábadat keresztbe az ő lábán vagy ha konkrétan ráülsz, a lábára, derekára az is már elég lényegretörő.
4/11 anonim válasza:
Pedig ha belegondolsz nincs nehéz dolgod. Minket sokkal könnyebb felizgatni mint titeket lányokat, persze titeket is fel lehet nem azt mondom, csak nekünk pl elég az amit a #2-es írt, hogy "véletlen" lehajolsz és nincs rajtad bugyi, de a póló is olyan, hogy amikor pucsítasz vagy lehajolsz akkor abszolút nem fedi a puncidat és totálba látszik. Ennyi. Nem egy nagy dolog.
5/11 anonim válasza:
Ha az ölébe ülsz és csókolózol vele, szerintem az is jó.
6/11 anonim válasza:
Simogasd a combját, a vállát, esetleg ülj az ölébe...ha bátrabb vagy, csókold is meg, vagy markolj rá finoman a farkára nadrágon keresztül...
7/11 anonim válasza:
A lábfejedet ODAteszed neki, vagy megkéred, hogy masszírozza meg a talpadat.
8/11 anonim válasza:
Arany drága bogaram! Te még fel se ébredtél reggel, amikor a srác már kívánt téged. A pasiknál ez így megy. Átlag 17 mp-enként gondolunk a szexre...
9/11 anonim válasza:
Sok módszer van, konkrétan kimondodvhogy "kívánlak", vagy egyszerűen hozzábújsz esetleg ledobsz pár ruhadarabot.
10/11 anonim válasza:
Ha filmezni hívott, kb semmit, mert az alapól dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!