Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek kinyalatni magatokat? Imádjátok, ha ezt a partneretek sokáig, önzetlenül, szenvedéllyel csinálja? Kort is írjatok, esetleg rövid sztorikat a múltból/jelenből!
Nincs olyan, h önzetlenül csinálni bármit is. Azért csináljuk, mert tetszik/élvezzük, h a másiknak örömöt okozunk,vagy azért mert imádjuk csinálni, stb. Meg pl a nyalás is egy együttlét része... Én szeretek nyalni, beindít, szval mindennek nevezném, de önzetlennek nem.
Ja, és a nők 99%-a szereti.
Az 1-es óriási tévedésben van!! Akkor is lehet nagyon szeretni a nyalást, ha nagy és kemény a farok! Mert a női nem szépsége késztet a nyalásra, nem az amiket te említettél!
S te szerintem nem is lány vagy.
Ja nyilván nem lány vagyok. Ha nem tetszik a válasz, akkor már nem lány vagyok hanem fiú. Meg szűz is. Meg csúnya is.
Nyalogass csak okosfiú... 😂
Az ilyen okostojások nem kellenek ide, akármilyen nemű is vagy!
S igen nyalogatok mert jó, s része a jó erotikának.. a szexszel együtt.
Igen, nagyon szeretem, ahogy a fordítottját is. Mindketten elsősorban azért szeretjük, mert jó látni és érezni a másik élvezetét.
26/N
Úgy látszik, azon nők 1%-ba tartozom, akik nem szeretik a nyalást.
Kifejezetten unom, inkább felröhögök közben, nem élvezem.
Főleg úgy, hogy manapság a pasik nem szeretnek/nem akarnak/nem tudnak nyalni sem.
Az egy dolog ha nem élvezed és emiatt nem is szereted, de hogy felröhögj közben... Jól eshet a párodnak. Eleve minek hagyod h csinálja?
A másik dolog a manapság...? Amennyiben nem élvezed gondolom eddig sem volt ez másképp, tehát teljesen értelmetlen a manapság használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!