Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek rövid, és nem vastag a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek rövid, és nem vastag a farka az hogyan tudja ezt kompenzálni a szexben?

Figyelt kérdés
Én azt hittem a gyorw vad dugással, de rosszul hittem úgy hogy ne ezt ecseteljük
2021. júl. 27. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Jól kell tudni nyalni.
2021. júl. 27. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Nekem szerintem nincs nagy.

A szexben számít sok minden.

Én pl ösztönösen, vadul vagy épp gyengéden csinálom az elejétől fogva. De nem csak a cerkámmal, hanem puszilok,nyalok,harapok, kezeimmel simogatok, markolok.

Ezek legalább annyira, ha nem jobban számítanak mint a farok maga.

Csak hogy érthetőbb legyen, volt hogy vehatolás vagy punci és mell érintés nélkül élvezett el alattam nő. Nem túlzás vagy nagyképűség, egyszerűen ez van. A nagy része tanulható tapasztalat útján.

Nem gondolnám hogy van olyan aki ne lehetne legalább annyira jó mint én. Csak sokan tudatlanok és könnyebb belenyugodni abba hogy kicsi és akkor minden el van veszve.

2021. júl. 27. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Sokat kel gyakorolni.

Miközben a nőt próbálod kielégítene figyelni kell rá és akkor egy idő után menni fog.

2021. júl. 27. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
3%
Valójában sehogy.
2021. júl. 27. 22:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyalni kell megtanulni? De az meg nyilván nem egy csajnál leszek profi
2021. júl. 27. 23:48
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Ne a troll választ ragadd ki légyszi!
2021. júl. 28. 02:09
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Hát nálam nem tudnád semmivel. Én speciel nőként nem ragaszkodom az orgazmushoz, viszont kifejezetten vágyom az érzésre, amikor a párom farka feszíti a puncimat. Ezt szeretem legjobban a szexben, akár fájhat is, annál jobban izgat valamiért.
2021. júl. 28. 11:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát van ilyen pénisz köppeny amit felhúz a farkára és azzal is feszít
2021. júl. 28. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

Miért troll az 1-es? Elárulom, hogy a nők 80 % nem képes a hüvelyi orgazmusra, tehát máshogy kell nála elérni.

Nekem volt több olyan pasim is, aki azt mondta, hogy orális szex undorító, ki van zárva, nálam az inkább válóok, mint a kis pénisz.

2021. aug. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!