Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek rövid, és nem vastag a farka az hogyan tudja ezt kompenzálni a szexben?
Nekem szerintem nincs nagy.
A szexben számít sok minden.
Én pl ösztönösen, vadul vagy épp gyengéden csinálom az elejétől fogva. De nem csak a cerkámmal, hanem puszilok,nyalok,harapok, kezeimmel simogatok, markolok.
Ezek legalább annyira, ha nem jobban számítanak mint a farok maga.
Csak hogy érthetőbb legyen, volt hogy vehatolás vagy punci és mell érintés nélkül élvezett el alattam nő. Nem túlzás vagy nagyképűség, egyszerűen ez van. A nagy része tanulható tapasztalat útján.
Nem gondolnám hogy van olyan aki ne lehetne legalább annyira jó mint én. Csak sokan tudatlanok és könnyebb belenyugodni abba hogy kicsi és akkor minden el van veszve.
Sokat kel gyakorolni.
Miközben a nőt próbálod kielégítene figyelni kell rá és akkor egy idő után menni fog.
Miért troll az 1-es? Elárulom, hogy a nők 80 % nem képes a hüvelyi orgazmusra, tehát máshogy kell nála elérni.
Nekem volt több olyan pasim is, aki azt mondta, hogy orális szex undorító, ki van zárva, nálam az inkább válóok, mint a kis pénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!