Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tartják sokan marhaságna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják sokan marhaságnak azt, ha valaki házassagig nem él nemi életet?

Figyelt kérdés
aug. 13. 23:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Mert a mai vilagban nem csak akkor szexelnek a párok amikor gyereket akarnak csinálni
aug. 14. 06:49
 12/29 anonim ***** válasza:
13%

8.

Valakinek fontos valakinek nem.

A legtöbb ember nem tud várni csak dugni akar.

Ha már megvolt és mondjuk nem úgy alakult ahogy azt ő elképzelte menekül.

Ha várnak kiderül hogy ilyen e vagy sem.

Valaki nem akar sok emberrel szexelni csak 1-el, ami teljesen érthető.

Esküvő előtt megismerik egymást rendesen a párok minden szempontból és utána házasodnak össze.

Ha a szex az ami miatt nem működik akkor eleve semmit nem ér a kapcsolat se, nem is akarják. Viszont ha tényleg megismerték egymást előtte ez sem fordulhat elő.

aug. 14. 07:43
 13/29 anonim ***** válasza:
67%
Mert a mai hazassagok tobbsege par ev utan valashoz vezet
aug. 14. 08:18
 14/29 anonim ***** válasza:
82%
Vannak olyanok, akik nem passzolnak szexuálisan és ez ne a tinta megszáradása után derüljön ki...
aug. 14. 08:41
 15/29 anonim ***** válasza:
31%
Ha beszélnek a témáról nem ott fog kiderülni. Viszont ha csak a szex miatt menne tönkre a házasság akkor sose ért semmit a kapcsolat.
aug. 14. 09:15
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
Más példával illusztrálva: Te megvennél egy kocsit amit csak kívülről láthatsz, és csak akkor próbálhatod ki ha megvetted baromidrágán és már a neveden van? aztán az első úton kiderül hogy szar, de akkor már késő.. kifizetted, a neveden van. na ezért :D :D
aug. 14. 09:59
 17/29 anonim ***** válasza:
57%
En megvenném de csak szalonból 🤣
aug. 14. 10:36
 18/29 anonim ***** válasza:
78%

Én nem tartom hülyeségnek a várakozást, megértem a vallási, erkölcsi okokat is.

Viszont én nem várnék ezzel, mivel a szexualitás számomra - lehetséges, hogy másnak nem - fontos része az intimitásnak. Nekem rendszeresen szükségem van rá az összetartozás érzéséhez. Sok esetben békít is akár a dolog, de azért azt nem mondom, hogy minden 100%-ban a szexen múlik. Emellett nekem fontos az, hogy valaki milyen az ágyban. Volt már olyan, hogy a korábban kedvesnek mutatkozott személy, az ágyban önző, zárkózott ember volt, akivel kellemetlen volt a szex. Ezután rájöttem, hogy valójában neki sosem voltam fontos, sosem tisztelt, csak szeretett velem mutatkozni. Szóval én elhiszem, hogy ott a legnehezebb hazudni arról, hogy ki vagy.

aug. 14. 10:39
 19/29 anonim ***** válasza:
22%

Egy emberi kapcsolatot nem lehet autókhoz hasonlítani.

Egy kapcsolat nem csak a szexről szól. Az hogy kinek milyen mértékben van rá szükségét az változó. Ha a pár tud beszélni akkor ezzel sem lesz gond.

aug. 14. 11:18
 20/29 anonim ***** válasza:
43%
Mondanám hogy max 1,5 éves kocsit vennék kevés km-rel de nem vagyok pedo semmikepp 🤣
aug. 14. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!