Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan marhaságnak azt, ha valaki házassagig nem él nemi életet?
8.
Valakinek fontos valakinek nem.
A legtöbb ember nem tud várni csak dugni akar.
Ha már megvolt és mondjuk nem úgy alakult ahogy azt ő elképzelte menekül.
Ha várnak kiderül hogy ilyen e vagy sem.
Valaki nem akar sok emberrel szexelni csak 1-el, ami teljesen érthető.
Esküvő előtt megismerik egymást rendesen a párok minden szempontból és utána házasodnak össze.
Ha a szex az ami miatt nem működik akkor eleve semmit nem ér a kapcsolat se, nem is akarják. Viszont ha tényleg megismerték egymást előtte ez sem fordulhat elő.
Én nem tartom hülyeségnek a várakozást, megértem a vallási, erkölcsi okokat is.
Viszont én nem várnék ezzel, mivel a szexualitás számomra - lehetséges, hogy másnak nem - fontos része az intimitásnak. Nekem rendszeresen szükségem van rá az összetartozás érzéséhez. Sok esetben békít is akár a dolog, de azért azt nem mondom, hogy minden 100%-ban a szexen múlik. Emellett nekem fontos az, hogy valaki milyen az ágyban. Volt már olyan, hogy a korábban kedvesnek mutatkozott személy, az ágyban önző, zárkózott ember volt, akivel kellemetlen volt a szex. Ezután rájöttem, hogy valójában neki sosem voltam fontos, sosem tisztelt, csak szeretett velem mutatkozni. Szóval én elhiszem, hogy ott a legnehezebb hazudni arról, hogy ki vagy.
Egy emberi kapcsolatot nem lehet autókhoz hasonlítani.
Egy kapcsolat nem csak a szexről szól. Az hogy kinek milyen mértékben van rá szükségét az változó. Ha a pár tud beszélni akkor ezzel sem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!