Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire sokan vezetik félre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire sokan vezetik félre a kapcsolatban a párjukat?

Figyelt kérdés
Nem tetszés, elégedetlenség, nem tökeletes párnak gondolt.

#kapcsolat #Sok év titkolózás
2024. aug. 13. 08:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően az a baj, hogy az emberek nemhogy a párjuk igényeivel, a sajátjaival sincsenek tisztában.

Rengetegen félrevezetik a másikat és saját magukat.

2024. aug. 13. 09:16
 2/23 anonim ***** válasza:
Én nem teljesen értem, mire gondolsz: mit jelent az, hogy "Nem tetszés, elégedetlenség, nem tökeletes párnak gondolt."?
2024. aug. 13. 09:23
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. Általános kérdés.
2024. aug. 13. 09:25
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de nem értem. Arra gondolsz, hogy hányan nem vallják be a partnerüknek, hogy valami nem tetszik nekik, nem elégedettek?
2024. aug. 13. 10:09
 5/23 anonim ***** válasza:
#4 érted te ezt.
2024. aug. 13. 10:10
 6/23 A kérdező kommentje:
Ugye, hogy ugye? Megy az értése a kérdésnek. Köszönöm! 🙂
2024. aug. 13. 11:24
 7/23 anonim ***** válasza:

"Ugye, hogy ugye? Megy az értése a kérdésnek."

Még mindig nem teljesen, mert a félrevezetés szó nekem önös érdekből vezérelt, szándékos cselekvést takar, a példáid pedig számtalan egyéb okból megtörténhetnek. Nem teljesen világos, hogy melyikre vagy kíváncsi.

Pl ha nem tetszik a csajom seggén a narancsbőr, de ő nem kérdezi, én meg nem mondom, az nem félrevezetés, csak a vélemény kereteinek betartása. Ha megkérdezi a véleményem, és én hazudok, még azt sem szándékos félrevezetésnek nevezem, hanem konfliktuskerülésnek.

Ha viszont a csajom családot tervez, én meg pontosan tudom, hogy nem tervezek vele ilyet, mégis meghagyom ebben a hitében, mert dugni azért akarok vele, azt nevezem én szándékos félrevezetésnek.

Az a benyomásom, hogy ezeket te összemosod ezeket. Így nehéz válaszolni.

2024. aug. 13. 14:51
 8/23 A kérdező kommentje:

Nem ilyenekre kell asszociálni!

Érts úgy, hogy mondjuk olyannal ragadt aki nem az este, de màr a sok összefonódás miatt muszàjból csinàlja tovàbb. Ez csak egy példa

2024. aug. 13. 16:56
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem asszociálok semmire, csak ez nem félrevezetés.
aug. 14. 06:28
 10/23 A kérdező kommentje:
Ha nem az esete valaki, valakinek, ergo nem is az tipus akiket alapból preferálna és szégyenli azt aki van akkor dehogynem félre vezetés a javából. Még egy példa hozzá; vékony, dagi. Rengeteg olyat olyat olvastam itt is, hogy meghízott vagy buta, lusta, nem törődés vele, meg nem értése a másiknak, lenézi az ami valójában. Ezek csak példák. Sok más férevezetés történik egy kapcsolatban ami miatt nem is működik normálisan mert nem vallja be egyik a másiknak. Itt olvastam az oldalon ezekről. És még milló hasonlót. A félrevezetés szó meg egyenlő a nem őszinte ahhoz akivel van. Sokan ilyenekről nyívákolnak itt.
aug. 14. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!